Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar az hogy nem kell udvarolni a lányoknak?
Túl könnyen adják magukat:(
Szomorú vagyok mert én jobban örülnék ha egy kicsit meg kéne "küzdenem" egy lányért. Pl ajándékot, virágot vennék. De a mai lányok többsége hülyének nézne. Ha nem fekszik le velük az ember a 2. találkozónál akkor azt gondolják nem is akarok senkit, és elkezdenek mással ismerkedni.
Annyira rossz ez, meg nem is akarnak a lányok normális kapcsolatot.
Nagyon szomorú vagyok hogy ennyire el lettek rontva a lanyok:(
Nagyon tetszik a leírásod kedves 10-es válaszoló! :)
Az pedig erőteljes tévedés az ellenkező nem részéről, hogyha én "kezdeményezek" - nő létemre - akkor az égvilágon mindent válogatás nélkül megengedek.
Szinte gondolkodás nélkül "azonnal mindent" tudni akarnak rólam. Értem én, hogy természetes kíváncsiság, DE ILLEM és TOLERANCIAHATÁROK is vannak a világon...
2-as, 3-as és 7-es válaszoló voltam.
Köszönöm Kedves #11-es. Akkor mi félszavakból is megértjük egymást!
#10-es voltam.
“Az pedig erőteljes tévedés az ellenkező nem részéről, hogyha én "kezdeményezek" - nő létemre - akkor az égvilágon mindent válogatás nélkül megengedek.“
Fu nekem volt ilyen randim. Bejött a pasi, nem vagyok jó lány én se, tuti meg tudott volna dönteni simán. Egy darabig húzta, hogy elhívjon, felmérte az esélyeit egy csoporttársamon keresztül, kivárta míg ráértem. Népszerű voltam az egyetemen, ő dettó, be is jöttünk egymásnak, nem is tudom előtte hogy nem hoztunk össze randit. De az egész randin szinte készpénzként kezelte, hogy majd utána itt szex lesz. Engem meg ez tök lelombozott. Még le se smárolt, de már szóban az értésemre adta, hogy mekkorát fogunk kefélni. Ha az egész randi úgy megy le, hogy nem is utal rá, aztán megcsókol, de olyan igazán dögösen, akkor tuti a következő lépés a taxi lett volna és már abban se hagytuk volna abba a csókolózást míg oda nem érünk ahhoz, aki lakása közelebb volt. Hát jól elrendezte magának. Utána még egy csomó ideig hívogatott, de szegény totál a kuka kategória volt a hozzáállása miatt. Komolyan, mert tudta hogy bejön egyből így állni hozzá, sőt közölni, hogy utána szex lesz és fú de jó szex méghozzá? Anyád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!