Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lány a randin néha játszik a hajával?
Mármint úgy,hogy közben a másikra figyel vagy beszél is.Felfogható egyértelmű jelnek hogy nyitott a másikra?
Vagy lehet csak zavarban van,feszült vagy hasonló?
Amúgy mosolygós,vidám,kedves volt,úgy látszott jól érzi magát.És néha teljesen váratlanul,vagy inkább kicsit természetellenesen jött ezzel a hajbirizgálással :)
#2 Azért csak nincs jelentősége hogy hogyan! :D
A haja végét...de most meg nem mondom hogy az óramutató járásával megegyező irányba,vagy ellentétesen :) Az biztos hogy a haja végét körkörösen :D
Közepes tempóban :D És mindig a jobb kezével:)
Ennél pontosabbat nem tudok meghatározni :)
Én ezt itthon is csinálom egyedül, imádom csavargatni meg birizgálni.
Bárcsak lenne valami mód, hogy biztosra megtudd, mit akar... nem is tudom, talán ver... verba... verbális kommunikáció, ez az.
Hát ez az,hogy nem tőlem szeretném megtudni :) Mert valahol ez így jó,és élvezetes,hogy küldi a félreérthető jeleket :)
Mert ugye szinte alig ismerem még,nem tudhatom hogy nem-e ő is otthon ugyanígy csinálja ezt,mint te :)
Azért mert ha tetszem neki,akkor egy izgalmas játék része ez a hajbirizgálás.Nem szavak,és konkrét tényekkel kommunikáljuk az egymáshoz vonzódást,hanem ilyen félreérthető jelekkel,és így jutunk el mondjuk a csókig.Szerintem ennek jobban megvan a varázsa ,mintha megkérdezném hogy azért birizgálod a hajad,mert tetszem neked.És ő meg válaszolna hogy "igen".És akkor azt is beszéljük meg hogy csókolózzunk? :) Szerintem az úgy kiábrándító...ez így tudatlanul izgalmas :) Aztán nyilván ha kialakul köztünk a dolog,akkor már beszéljünk meg mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!