Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha egy lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány a randin néha játszik a hajával?

Figyelt kérdés

Mármint úgy,hogy közben a másikra figyel vagy beszél is.Felfogható egyértelmű jelnek hogy nyitott a másikra?

Vagy lehet csak zavarban van,feszült vagy hasonló?

Amúgy mosolygós,vidám,kedves volt,úgy látszott jól érzi magát.És néha teljesen váratlanul,vagy inkább kicsit természetellenesen jött ezzel a hajbirizgálással :)

2021. aug. 20. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem, ha zavarban van vagy feszült azt más jelekbõl is könnyen le lehet venni. Ha nem volt ilyesmi, akkor az biztató, mert a haj birizgalása kacérkodást jelez.
2021. aug. 20. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy hogyan birizgàlja
2021. aug. 20. 09:59
 3/9 A kérdező kommentje:

#2 Azért csak nincs jelentősége hogy hogyan! :D

A haja végét...de most meg nem mondom hogy az óramutató járásával megegyező irányba,vagy ellentétesen :) Az biztos hogy a haja végét körkörösen :D

Közepes tempóban :D És mindig a jobb kezével:)

Ennél pontosabbat nem tudok meghatározni :)

2021. aug. 20. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Én ezt csak akkor szoktam csinálni, ha bejön a pasi. Direkt húzom ezzel az agyát, hogy azt higyje zavarban vagyok tőle, de lehet csak nekem a perverzióm :D
2021. aug. 20. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ezt itthon is csinálom egyedül, imádom csavargatni meg birizgálni.

Bárcsak lenne valami mód, hogy biztosra megtudd, mit akar... nem is tudom, talán ver... verba... verbális kommunikáció, ez az.

2021. aug. 20. 13:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát ez az,hogy nem tőlem szeretném megtudni :) Mert valahol ez így jó,és élvezetes,hogy küldi a félreérthető jeleket :)

Mert ugye szinte alig ismerem még,nem tudhatom hogy nem-e ő is otthon ugyanígy csinálja ezt,mint te :)

2021. aug. 20. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
De miért? Engem idegesítene, ha valaki nem beszél velem, hanem másokkal beszél ki. Ebből max szexkapcsika lesz.
2021. aug. 20. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért mert ha tetszem neki,akkor egy izgalmas játék része ez a hajbirizgálás.Nem szavak,és konkrét tényekkel kommunikáljuk az egymáshoz vonzódást,hanem ilyen félreérthető jelekkel,és így jutunk el mondjuk a csókig.Szerintem ennek jobban megvan a varázsa ,mintha megkérdezném hogy azért birizgálod a hajad,mert tetszem neked.És ő meg válaszolna hogy "igen".És akkor azt is beszéljük meg hogy csókolózzunk? :) Szerintem az úgy kiábrándító...ez így tudatlanul izgalmas :) Aztán nyilván ha kialakul köztünk a dolog,akkor már beszéljünk meg mindent.

2021. aug. 20. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nálam nem tudatos, de azt vettem észre, hogy akkor szoktam, ha unatkozom (ilyenkor folyamatosan birizgálom), vagy akkor, mikor rossz értelemben kínosan érzem magam vagy egy szituációt.
2021. aug. 20. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!