Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valami komoly közöttünk?
A legjobb barátomat lassan két éve ismerem. Mikor megismertem volt barátnője és tényleg nem volt semmi vonzalom közöttünk.
Nyáron lesz egy éve, hogy szakítottak, de ezek után mindketten még másokkal ismerkedtünk, majd elkezdett közeledni felém.
Többet kezdtem iránta érezni, ő viszont csak barátként tekintett rám, de decemberben egy bulin lefeküdtünk egymással.
Utána egy ideig nem beszéltünk, ami persze nekem nagyon rossz volt, neki pedig bűntudata volt, mert tudta mit érzek iránta. (mint két hónappal később kiderült)
Most egy bulin megint összekavarodtunk, és elvileg "barátság extrákkal"-ban vagyunk. Elmondta, hogy vonzódik hozzám. Nem tudom, de szerintem, aki a legjobb barátod és vonzódsz hozzá, azt kapcsolatnak nevezzük... mindegy.
Ennek ellenére eléggé került és fura lett a helyzet. Pár napja viszont kezd visszatérni a régi közvetlensége.
Nem tudom, hogy lehet-e közöttünk valami komoly, vagy inkább tovább kéne lépnem és elengedni ezt a dolgot... Nem tudom, mit érezhet irántam.

#1 Nincs kötelezettség, kényelmes, kisebb a rizikó hogy csalódás éri a feleket és meg kell szakítani teljesen a kapcsolatot. Kb. ilyesmi okai vannak. Emellett egyértelműen búfelejtőnek is használja az előző kapcsolata után.
Ha a szexkapcsolat elég, akkor maradj benne, de nyilvánvalóan sérülni fogsz. Sokkal komolyabban nézel erre, mint ő, pedig sehol nem vagytok.
Egyéb esetben még a "barátságot" is megszüntetném a helyedben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!