Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az red flag, ha valaki 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az red flag, ha valaki 25 évesen szinte csak 1 márka ruhadarabjait hordja?

Figyelt kérdés

Nem luxusmárkáról beszélünk, a the north face-ről van szó. Van egy lány, akivel elkezdtem az utóbbi hetekben randizni, - aki egyébként nagyon tetszik - tegnap volt a 3. randink és szinte kivétel nélkül, csak north faces cuccok voltak rajta megint: télikabát, pulcsi, póló, sapka, táska. Kicsit kezdtem úgy érezni, mintha egy két lábon járó north face promóció ült volna előttem, ráadásul nem ugyanazok a ruhadarabok voltak rajta mint legutóbb, hanem még a kabátja is másmilyen volt, egyszóval ebből áll a ruhatára. Félreértés ne essék, semmi bajom nincs ezzel a márkával, azt leszámítva hogy kicsit drog dealer hatást kelt, sokkal inkább azt feltételezem, hogy (csúnyán mondva) megrekedt egy bizonyos szinten, mint mikor 15-16 évesen ez volt menő, hogy ki milyen márkájú ruhákat hord.

Ezt csak én gondolom túl, vagy másnak is szemet szúrna a dolog?

2023. jan. 23. 14:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
En csak h&m et hordok, olcso, fejbol tudom a meretet es anyagokat netes rendeleshez, nagy a valasztek.
2023. jan. 23. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom red flagnek :D Lehet valaki a csaladban erdekelt a bizniszben es kedvezmennyel veszi ezeket a ruhakat. Vagy csak ez jon be neki. Ugy tudom a kabatjaik jok elegge, bar van ennel jobb is, de az dragabb.
2023. jan. 23. 14:32
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Inkabb az zavar hogy fiusan oltozik, nem?
2023. jan. 23. 14:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit furcsa, hogy ennyire csak egy márkát hord, de nem mondanám red flagnek és nem is azt feltételezném elsőre, hogy villogni akar vele. Akkor hordhatna más éppen menőnek számító márkákat is. Lehet csak nagyon szereti, elégedett a minőséggel, kínálattal, az ő ízlésének megfelelő és nem szeret annyira ruhákat nézegetni, így marad a beváltnál és az egyszerűség kedvéért tőlük válogat szinte mindent.

Ha amúgy tetszik a lány és szimpatikus, akkor emiatt ne szakítsd meg vele az ismerkedést. Ha legközelebb is tetőtől talpig north face-es ruhákban lesz, akkor akár rá is kérdezhetsz.

2023. jan. 23. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
És még a lányok felszínesek ilyen téren :D
2023. jan. 23. 15:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Tehat kivetitesz ra egy kepet, magadbol, majd szornyulkodsz egy sort. Ird meg neki, hogy nem egymast keresitek, nyugi nem fog hosszan zokogni utanad.
2023. jan. 23. 15:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha már most ilyen problémád van vele, mi lesz ha tényleg lesz valami valódi probléma ?

Tarts inkább kutyàt kérdező

2023. jan. 23. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én randipartneremen ilyet vennék észre, azt gondolnám, hogy ez a márka nagyon tetszik neki és itt le is zárnám a dolgot.

De hogy férfi létedre téged ez ennyire zavar, és egy ilyen jelentéktelen dologról még ki is írsz egy kérdést gyakorira, hát ez nagyon az alja:D

Remélem a lány csak megdug és ott hagy.

2023. jan. 23. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

nem értem mitől lenne jobb, nike pulcsiban lenne, adidas nadrággal..

mi a sz.rt számít??

2023. jan. 23. 15:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Sznob.
2023. jan. 23. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!