Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Redflag, hogy ilyen hamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redflag, hogy ilyen hamar ennyire oda van értem?

Figyelt kérdés

Nagyon jó volt a randi, 6 órán át csak beszélgettünk. Nagyon figyelt rám, minden szavamra/mozdulatomra, udvarias volt. Igazi “lovag” volt. Végig mondta, hogy ennyire még nem hozták őt zavarba, meg hogy mennyire különleges kisugárzásom van. Többször elmondta, hogy gyönyörű vagyok és szexi és még órákig tudna velem beszélgetni annyira jó társaság vagyok. Alig eljöttem, már írta, hogy alig várja, hogy újra lássuk egymást (elhívott 2. randira.) 4 nap telt el a találkozó óta, és ma reggel írta, hogy mennyire jó lenne ha most ott lennék mellette és felkeléskor átölelhetne, ill. hiányzik neki az a gyönyörű, értelmes tekintetem.

Kicsit megijesztett, nem tudom miért, de kicsit menekülnék. Velem van baj, örülnöm kellene?

2023. febr. 17. 01:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%

Sokan arra panaszkodnak, hogy nem kommunikál a másik a randi után esetleg "nyomavész".

Ahogy leirod, vagy valóban lenyűgözted vagy csak ez a taktikája, hogy mihamarabb befűzzön.

Lehet, hogy neked ez igy hirtelen sok és ezért menekülnél. Ha viszont tetszik amúgy meg szimpi, akkor mondhatod neki kultúráltan, hogy kicsit lassítson

2023. febr. 17. 01:26
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez még bármi lehet, egy találkából nem lehet következtetéseket levonni. Túlzottan még ne dőlj be neki.
2023. febr. 17. 02:36
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon jól érzed.. aki ilyen rajongó típus azok általában akárki iránt pikkpakk képesek ezt érezni.

Akik mélyen őszintén szerettek azok soha nem 1 alkalom után viselkedtek így, hanem miutan megismertek

2023. febr. 17. 03:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek nekem is rohadt ijesztoek. Ezeket kb 3-4 talalkozo utan lehet elkezdeni, hogy ilyeneket irkalunk egymasnak, elso talalkozo utan mar egyuttalvasrol irni eleg meredek.

Nem baj, ha valakit lenyugoz a masik, elofordulhat akkor is, ha nem egy szeretethianyos pioca valaki, de ha ezt azonnal razuditja, azzal csak azt eri el, hogy a masik arra fog gondolni, hogy hu, hat en eeeeennnyire azert nem vagyok oda erte, leterheled ot az erzeseiddel es automatikusan kihatral inkabb belole. Es nekem ebbol az jon le, hogy nem birja kontrollalni magat.

Es ha valaki esetleg kifogasolna, hogy de miert nem lehet oszintenek lenni, de lehet, amint megvan az ideje, de egy ember akivel egy darab randin vagytok tul, meg majdhogynem egy idegen, igy kell kezelni. Tegyuk fel jon egy uj kollega akit te tanitasz be, egyutt toltitek az egesz napot, attol meg masnaptol nem kezdesz vele ugy lelkizni minden banatodrol, mintha valami regi barat lenne.

2023. febr. 17. 05:07
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenki mentalista bmeg. Honnan a rongybatekert f@szból kellene tudnunk? 😀Nem mi voltunk ott azon a randin.

Ha nem ad semmi visszajelzést az a baj, ha meg igen “úristen…😐”

Hallod inkább rakjál puzzlet!

2023. febr. 17. 05:12
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Van ilyen, aki túl közvetlen, rögtön belelép az aurádba. Ez egy személyiségtípus. Lehet személyiségzavar jele is (nárcisztikus, borderline), ha nem is klinikai azért és ettől még lehet jószándékú, rendes ember, csak kérdés persze milyen lenne, amikor nem minden rózsaszín. Én is szakítottam már ezért, mert valaki ijesztően sok és gyors volt, nem hagyott teret, időt. De mint írták, te voltál ott, nem mi, neked kell tudni, merre billen a mérleg.
2023. febr. 17. 06:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsit ijesztő lenne, 1 randi után.
2023. febr. 17. 06:58
 8/19 Noren1989 ***** válasza:
88%

Én ennek nem örülnék.

Mentalizmus nélkül sem.

2023. febr. 17. 07:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlzás ez tőle.

Az öcsém is ezt csinálja az összes lánnyal akit megismer, nagyon gáz.

2023. febr. 17. 07:12
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Elég akkor ijedezni ha màr üt ver kiderul h bántalmazó konzrollmanias amig lovebombing van mindenki szerelmes lesz.
2023. febr. 17. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!