Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek tinderen sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tinderen sok lehetőségetek van randizásra? 31N

Figyelt kérdés
Azon kezdtem gondolkozni,hogy nagyon csúnya lehetek,mert semmi nem jön össze onnan, kb rámköszönnek és nem is írnak többet pár szó után. Más is járt így?
2023. febr. 4. 17:43
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hát én 20-40ig állítottam be.

Volt például egy 21 éves srác,beszélgettem vele egyik este,tök normális volt.másnap beszéltünk, megbeszéltük h találkozunk.felvetettem hogy igyunk meg egy kávét vagy valami,kicsit ismerkedjünk.a srác nekem esett hogy mit akarok én, nem a barátnője leszek,egyből jönni akart a lakásomra szexelni.de ettöl én nagyon kényelmetlenül érzem magam,mármint h egy vad idegent beengedni a lakásomba,meg amúgy is tök seggfej volt sztem a hozzáállása. Egy másik srác akivel beszéltem mondta h ő nem szereti az előjátékot,szval nem lenne,nem is akart alkalmazkodni az igényeimhez egyáltalán,szval nem jutottunk közös nevezőre.

2023. febr. 4. 20:37
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
Igen! Nulla energiát raknak bele, már az is ritka aki ráír a nőre.
2023. febr. 4. 21:18
 23/28 anonim ***** válasza:
85%

A szexet kereső pasik közt sem mind ilyen, van akinek oké hogy nem rögtön szexeltek, más tök másban gondolkodik. a 21 éves biztos ehhez volt szokva, az ő közegében, korosztályában, így szokta meg hogy felugrik egy ismeretlenhez, kefélés és csá. Modorát elvesztette, vagy sosem volt neki. A másik is szimplán egy egosita empátiamentes f-*z. Pszichopaták is mindig lesznek...

Nagyon lehúzó dolog ilyen megnyilvánulásokkal találkozni, és hogy már ezt természetesen tolják sokan... de muszáj tudatosítanod, hogy nem ilyen minden ember, csak kiikszeled őket és már felejtsd is el. Nem érdemelnek több energiát.

2023. febr. 4. 21:18
 24/28 A kérdező kommentje:
De vajon ennyi lány akad nekik akik egyből mennek hozzájuk dugni? Persze ugye jobb testű faszikkal matcheltem, de én kevés olyan lányt ismertem aki olyan könnyen adta volna magát...hát nem egyszerű egy szexpartnert találni ezek szerint
2023. febr. 4. 21:30
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj ez attól függ, milyen közegben mozogsz... :) attól hogy te nem ismersz ilyen meg olyan embert, nem jelenti, hogy más ne találkozna sok olyannal. De most ez miért releváns?? Attól neked más lesz a gondolkodásmódod, vagy az elvárásaid, mert ő többet, vagy kevesebbet talál?
2023. febr. 4. 21:33
 26/28 A kérdező kommentje:
Csak elmélkedtem 😂 nyílván nem érint,csak először azt hittem könnyebben fog menni 😅 igazából tapasztalatlan vagyok,nem tudom hogy mennek ezek másoknál
2023. febr. 4. 21:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Élőben próbáltad már?
2023. febr. 6. 15:15
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem,élőben nem merek ismerkedni
2023. febr. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!