Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tinderen sok lehetőségetek van randizásra? 31N
Hát én 20-40ig állítottam be.
Volt például egy 21 éves srác,beszélgettem vele egyik este,tök normális volt.másnap beszéltünk, megbeszéltük h találkozunk.felvetettem hogy igyunk meg egy kávét vagy valami,kicsit ismerkedjünk.a srác nekem esett hogy mit akarok én, nem a barátnője leszek,egyből jönni akart a lakásomra szexelni.de ettöl én nagyon kényelmetlenül érzem magam,mármint h egy vad idegent beengedni a lakásomba,meg amúgy is tök seggfej volt sztem a hozzáállása. Egy másik srác akivel beszéltem mondta h ő nem szereti az előjátékot,szval nem lenne,nem is akart alkalmazkodni az igényeimhez egyáltalán,szval nem jutottunk közös nevezőre.
A szexet kereső pasik közt sem mind ilyen, van akinek oké hogy nem rögtön szexeltek, más tök másban gondolkodik. a 21 éves biztos ehhez volt szokva, az ő közegében, korosztályában, így szokta meg hogy felugrik egy ismeretlenhez, kefélés és csá. Modorát elvesztette, vagy sosem volt neki. A másik is szimplán egy egosita empátiamentes f-*z. Pszichopaták is mindig lesznek...
Nagyon lehúzó dolog ilyen megnyilvánulásokkal találkozni, és hogy már ezt természetesen tolják sokan... de muszáj tudatosítanod, hogy nem ilyen minden ember, csak kiikszeled őket és már felejtsd is el. Nem érdemelnek több energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!