Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tinderen sok lehetőségetek van randizásra? 31N
Figyelt kérdés
Azon kezdtem gondolkozni,hogy nagyon csúnya lehetek,mert semmi nem jön össze onnan, kb rámköszönnek és nem is írnak többet pár szó után. Más is járt így?2023. febr. 4. 17:43
11/28 A kérdező kommentje:
Sok matchem van, igazából lazább kapcsolatot kerestem volna,mert nem igazán vagyok tapasztalt szexuális téren,hát azt hittem könnyebb lesz😂
2023. febr. 4. 18:41
12/28 anonim válasza:
Amúgy meg ezt a találkozni se akartokot úgy értem hogy szerinted meddig kellene beszélgetni online? 2-3 évig? Tehát egy hét vagy pár nap után no talesz? De miért? Amikor az utcára kimegy akkor nem találkozik emberekkel vagy nem értem :D
13/28 anonim válasza:
Badoo, 31N, gáz vagy sem, én prémiumozok, különben semmi nem jött volna össze. És még így is nagyon sokszor járok hasonlóan.
14/28 anonim válasza:
Mondjuk ha ki van írva az adatlapodra, hogy csak Lázár szeretnél és úgysem lesz semmi, akkor nem találnak vonzónak.
15/28 A kérdező kommentje:
Nincs kiírva, de volt már olyan hogy olyan srác ítélkezett felettem emiatt egy rövid beszélgetés után aki szintén alkalmit keresett
2023. febr. 4. 19:17
16/28 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy ítélkeznek! Rögtön lépj tovább. Semmi közük hozzád. És aki rögtön rosszall, annak nem is kell, hogy köze legyen hozzád.
17/28 anonim válasza:
De azért az komoly hogy lepontoztok, ha valamelyik srác ide téved, úgyis tudja hogy valójában tényleg úgy van ahogy írom :)
18/28 anonim válasza:
Ilyen biztos nem létezik. :D tuti valami másik dimenzió. Kizárt dolognak tartom, hogy nem találsz rövid időre senkit.
19/28 A kérdező kommentje:
Pedig így van 😂
2023. febr. 4. 20:29
20/28 anonim válasza:
Milyen korosztállyal ismerkednél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!