Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek tinderen sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tinderen sok lehetőségetek van randizásra? 31N

Figyelt kérdés
Azon kezdtem gondolkozni,hogy nagyon csúnya lehetek,mert semmi nem jön össze onnan, kb rámköszönnek és nem is írnak többet pár szó után. Más is járt így?
2023. febr. 4. 17:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Rádköszönnek? Tehát matchelsz?
2023. febr. 4. 17:49
 2/28 anonim ***** válasza:
75%
Ezt abszolút nem értem én se. Ha csúnya lennél nem is lenne match. Mondjuk van olyan aki mindenkit is jobbra húz.
2023. febr. 4. 17:56
 3/28 anonim ***** válasza:
86%
Ez a férfiak esetében is igaz. Oda-vissza. Match, jobb esetben köszönés, kicsi beszélgetés majd eltűnik. Valahol igaz lehet, hogy a felhasználók 20%-a kb nő, 80%-a férfi. Szóval jóval több férfiból tud egy nő választani, mint fordítva.
2023. febr. 4. 17:58
 4/28 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi, nem vagy csúnya. Én se vagyok az, nekem is mindig ez volt. Vagy 1000 match, soha senki nem írt, ha igen, ki is bökte, hogy csak dugni akar.

Mondjuk én lassan 4 éve nem vagyok fenn, de szellemváros volt mindig.

Ha valaki 1 fotó alapján elfogadható volt és véletlen jobbra húztam, na ők tuti írtak mindig. De akit szándékosan húztam, az sosem.

2023. febr. 4. 18:08
 5/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem érzem, hogy nekem sok lehetőség lenne. De azért sem, mert szinte senki nem 'tetszik', így nagyon kevés embert húzok jobbra. Ne értsetek félre, nem csak kívülről, de úgy, hogy megfogjon az a pár dolog amit írt magáról, és ne csak a felszínes semmit lássam. De nagyon sok a lelakott alak is 30 felett... aki meg mondjuk nem lelakott, az meg insta / pózer kirakat-arcnak, hedonista egoistának néz ki legtöbbször, ami szintén nem az esetem. De nálam is gyakori, hogy matchek vannak, aztán ott állnak és semmit sem csinálnak a csávók. Ez van, szerintem idegesítő, lelombozó. Néha én is ráírtam 1-1 pasira, de rá kell jönnöm, ha annyira nem érdekli őket, hogy ők írjanak, a kezdeményezésemre se lesz több motivációjuk.
2023. febr. 4. 18:20
 6/28 anonim ***** válasza:
59%

Ez így van. Ha magától nem ír, nem lesz belőle semmi, hiába próbàlkozunk nőként.

Nekem is az volt a legnagyobb bajom, hogy szinte senki nem tetszett, rengeteg idő elment ezzel, a nagy gonddal kiválogatottak pedig nem írtak.

2023. febr. 4. 18:23
 7/28 anonim ***** válasza:
32%
Azért ehhez annyit hozzászólnék hogy lányok azért veletek nagyon nem egyszerű. Kérdezz felelek unalmas beszélgetést a másik fél se akar. Találkozni se akartok, akkor meg mi van? Ezt főleg a Szeged környékiekre értem.
2023. febr. 4. 18:30
 8/28 anonim ***** válasza:
43%

7: Mi sem akarunk kérdezz feleleket és unalmas beszélgetést, hidd el. Jaj higyjük már el, nem is kell ezt férfi-nőre szűkíteni. Nehéz, kész.

Ja persze, főleg a Szeged környékiek az ilyenek :D Szerintem mindenki eldönti, hogy kivel akar találkozni. Ha unalmas a beszélgetés, vagy nem keltette fel az érdeklődésem a másik, szerintem evidens, hogy nem akarok találkozni. Örüljön, hogy nem húzom az idejét.

2023. febr. 4. 18:34
 9/28 anonim ***** válasza:
46%
Azért írtam a Szeged környékieket mert azzal van tapasztalatom te jóasszony :D
2023. febr. 4. 18:38
 10/28 anonim ***** válasza:
55%
Unalmas a beszélgetés ja, mivel foglalkozol, meg hány éves vagy :D pedig azt gondolnám hogy a 30 éves nők akik felregisztrálnak, azok kb. tudják mit akarnak.
2023. febr. 4. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!