Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van aki évekig nem szexel mert nincs lehetősége?
Figyelt kérdés
Én 25 éves srác vagyok és kb 4 éve szexeltem utoljára, rohadt nehéz ismerkedni.
De a lányok akiket ismerek pár hónapig vannak pár nélkül. Gondolom náluk ritkább az ilyen.
2022. szept. 21. 19:29
2/12 anonim válasza:
Én nő vagyok, 7 éve nem szexeltem, mert azzal az eggyel nincs lehetőségem, akivel akarok. Olyannal meg minek szexeljek, akivel nem akarok?😂
3/12 anonim válasza:
Mióta elhagyott a párom,öt éve lesz nemsokára, egyáltalán nem volt szex az életemben.
Alkalmi meg nem érdekel.Még egy ölelést sem kaptam...
4/12 anonim válasza:
Üdv az incelek népes táborában...
5/12 anonim válasza:
Nekem max pár hónap volt a legtöbb idő szex nélkül.
6/12 anonim válasza:
5! Jó neked, nálam ez a szexmentes állapot van 34 éve! és 34 vagyok.
7/12 anonim válasza:
Nőként biztos lenne lehetőségem, de 1 éve jól megvagyok nélküle mégis, nincs olyan akivel lefeküdnék egyenlőre
8/12 anonim válasza:
Telefonod nincs, hogy bejelentkezz egy rosszlanynal? Napi annyi szexben lenne reszed, amennyit meg birsz fizetni. Pontosabban amennyit kibirsz allo cerkaval. Soha nem volt ilyen egyszeru szexhez jutni.
9/12 anonim válasza:
"Telefonod nincs, hogy bejelentkezz egy rosszlanynal?"
Rosszlányok is elküldik a nagyon gázosnak tartott férfiakat, tévhit hogy ők mindenkit fogadnak, nem így van!
10/12 anonim válasza:
Ugyanolyan gyakori nőknél is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!