Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan lehetőségetek valakinél amit elszalasztottatok és ezt követően évekig rágódtatok ezen? Ha igen írjátok le hogyan történt?
Jah, máig van pár nő, akit én hülye kihagytam.
Egyik kedvenc:
Bankett, osztálytársnőm részeg volt, rám volt akadva.
Nem foglalkoztan vele, mert barátnőm volt(egyébként szó nélkül)
Erre egy pasi 5 perc beszélgetés után elvitte és szétkefélte.
Jah és persze egy hónappal később kiderült, h a barátnőm össze-vissza félrekefélt.
Másik:
Munkahelyen vokt egy szintén jóféle nő, de vagy neki vokt valaki vagy nekem.
Aztán mikor mind a ketten szinglik voltunk majdnem úgy alakult, csak úgy voltam vele, h tököm fog szaroskodni vele, főleg, h másik nőt már akkor fűtöttem.
Később itt is kiderült, h nem nagyon kérette volna magát, mert egy rongy volt ez is, csak jól titkolta.
nekem olyan volt, hogy megbántam valamit, erre most ugyanabban a helyzetben vagyok, hogy most kellene lelépni, mert ugyanaz lesz, de ha nem lépek le,lehet nem ugyanaz lesz...és ezen gondolkodom, ha lelépek, ezen fogok én is rágódni, mint kérdező? ezek a " mi lett volna, ha..." dolgok, olyan idegesítőek tudnak lenni
szóval kihasznált egy srác csúnyán, és most a haverja teszi velem detto ugyanazt. csak viszont ez a haverja úgy írt a telojába engem, hogy kedvesem...szóval lelépjek, ne lépjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!