Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lett az egykori puákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett az egykori puákkal?

Figyelt kérdés
Valaki aki foglalkozott a puával, írjon már, hogy mit ért el, azóta mi újság vele!
2023. jan. 21. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
46%

58. Te normie és valószínűleg neurotipikus vagy. Teljesen más világot élsz meg.

[link]

59. Csak két képet linkeltem, mert nem akartam egyszerre egy weboldalról 5-6-ot linkelni összesen, nehogy a gyk.hu szűrőjén fennakadjon. A második srácnak nem volt állkapocs műtétje, az csak photoshop. De az a kép is azt akarja megmutatni, hogy nagy állkapoccsal sokkal vonzóbbak a férfiak, mint kicsivel, mert hogy a jobb oldali kép (a valódi) sokkal vonzóbb, mint a bal oldali (photoshoppolt, kisebb álkapcsú.)

Itt van még pár állkapcsos kép:

[link] (Ez is photoshop, azt akarja megmutatni, hogy az állkapocs milyen sokat számít.)

[link] (Ez csak egy oldalnézeti összehasonlító képe két különböző embernek.)

2023. jan. 22. 12:00
 62/73 anonim ***** válasza:
100%

Ahamm es te igy nezel ki, mint itt a masodik? Mert akkor ertem, hogy a kulsod miatt nincs baratnod.

De az elso linken megint egy tok normalis arc van, csak a buvalbszott tekintete miatt huznam balra (vagy merre kell a nemet, nem tinderezek XD), egy mosolygos kepen normalis kornyezetben egy inggel teljesen oke lenne.

2023. jan. 22. 12:07
 63/73 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mint látod megérkeztek a blackpillerek, egy korábbi válaszban rájuk gondoltam amikor azt írtam hogy hétről hétre de akár napról napra írják ki ugyanazokat a kérdéseket és ugyanazokat a válaszokat, meg ölik egymást a feministakkal.

Pl ez a 38F nevű figura saját bevallása szerint több mint egy évtizede irogatja ezeket.

A PUA meg a blackpill viszonyahoz egy érdekes adalék.

A blackpill kimondottan utálja a PUAkat, mert annak idején néhány oldschool PuA (Mystery, RSD Julien meg Tyler) marketing okokból kitalálták ezt a marhaságot hogy a külső nem számít csak a csajozasi képesség (game) ami fejleszthető. Ez nyilván hülyeség de elég sokan bexoptak és nem egy srácnak okoztak elég komoly kudarcelmenyeket azzal hogy teljesen irreálisan elvárásokat ültettek a fejébe.

A blackpill ezzel szemben a külső megjelenés dominanciájában hisz, a mérsékeltebb képviselői elismerik hogy azért a szociális képességek számítanak valamit, a hardcoreabbak meg igazából úgy vannak vele hogy ha Chad vagy akkor kb bemész a kávézóba és radmaszik a bent ülő összes nő...

2023. jan. 22. 14:02
 64/73 anonim ***** válasza:
70%
61: mégis én jövök össze helyes nőkkel, nem a redpilles haverjaid.
2023. jan. 22. 16:18
 65/73 anonim ***** válasza:

62. Nem, én jóképű vagyok. Csak némileg rossz volt a gyerekkorom, ezért 21 éves koromig szűz voltam és én is találkoztam fiatalon a blackpillel, redpillel és társaival.

63. Én vagyok az 5,6,40,47,50,56,57,61-es válaszoló. Tehát nem most "érkeztem meg", hanem végig itt voltam az elejétől a kérdésnek.

64. Mi van? Nem is értem amit írni próbálsz. Ezt mire fel írod?

62-64. Nektek mi a fene bajotok van? Csak beszélgetünk, teóriákat, véleményt cserélünk, erre ti valamiért betámadtok, személyeskedtek. Mi bajotok van?

2023. jan. 22. 16:24
 66/73 anonim ***** válasza:
50%

"Pl ez a 38F nevű figura saját bevallása szerint több mint egy évtizede irogatja ezeket"

Nem "sajat bevallasa szerint", hanem tenylegesen :)

[link]

https://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__356..

Tudom, hogy nem hiszitek el, hogy ennyi ideje itt vagyok.....

Dehat ez van. Kitarto ember vagyok :)

38F incel

2023. jan. 22. 16:34
 67/73 A kérdező kommentje:

Elolvastam az összes hozzászólást, köszönöm. Hát nagyon sok érdekes van benne. Én valahogy úgy látom, hogy mind a redpill, mint a blackpill egy szélsőséges irányzatot képvisel.

Nyilván bizonyos fokú testi hibával nehezebb ismerkedni, de amiket linkeltetek képeket, azok között talán 1 olyan állkapcsot láttam, ami hátrány lehet. Amúgy halkan jegyzem meg, hogy egyik barátnőm barátja is ilyen kis állkapcsú és imádják egymást. Sőt a barátnőm általában a legtöbb társaságban a legnagyobb figyelmet élvezi, eléggé dekoratív, tehát volt miből válogatnia.

59-esnek kell igazat adnom, hogy van egy kis testképzavarotok. Nem kell egy férfinek úgy kinéznie, mint egy fotómodellnek, hogy sikeres legyen a nőknél. A külső megjelenés csak egy szelete a tortának. Azon kívül még számtalan tulajdonság van. Például eléggé fárasztó lehet egy olyan sráccal randizni, akinek a gondolatai többsége akörül forog, hogy mennyire elégedetlenek a testükkel. És még ha nem is mondják ki, ezt az érzést ráragasszák a randipartnerre is. És a vége, egy rossz hangulatú, fárasztó randi. Szerintem ez a perfekcionizmus egyik megjelenési formája. De eléggé ismeretlen terep ez nekem, hogy komoly véleményt formáljak.

2023. jan. 22. 17:26
 68/73 A kérdező kommentje:
Még azt hadd kérdezzem meg a blackpillesektől, hogy szerintetek akkor eleve esélytelenek vagytok a nőknél és nem is próbálkoztok? Hogyan látjátok a jövőtöket? Van remény?
2023. jan. 22. 18:05
 69/73 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam már itt olyat aki azt írta hogy kb 15 éve próbálkozott nőnél, olvastam olyat aki sose próbálkozik és olyat is aki ritkán. Sztem ez nagyon változó.

Egyébként kérdező ha kutatási témát keresel Mo-n az incelekrol, blackpillrol, red pillrol sincs szinte egyáltalán szakirodalom.

Ez abból is kitűnik hogy ezek a srácok folyamatosan angolból fordítják át a saját kifejezeseiket, mert nincs még kidolgozva magyarul. Ebből lesznek az ilyen hülyén hangzo furcsaságok mint a sharp jawline=lapátáll, lean body=sportosan vékony test (ebben inkább az a vicces h szerintük Andrew Tate pl sportosan vékony).

Egy ilyen típusú kutatáshoz itt rengeteg embert találnál és alapból is rengeteget információt ingyen, mert konkrétan néha több szaz válaszos kérdéseket xarnak tele a gondolataikkal.

Pl ezt a geomaxxing baromságot a PuAktol ők is átvették, hogy ha Európában nem vagy sikeres a nőknél akkor menj a harmadik világba és ott alfa leszel. Ebből szokott az lenni hogy a csávó elmegy Medellinbe, matchel a Tinderen két csajjal, örül a faxának hogy mekkora alfa édeshármas lesz ebből, aztán a hotelben a lányok jobb esetben kérik a menet előtt a pénzt, rosszabban meg bedrogozzak és aztán egy szál futyiben ébred a hotelben csak épp az összes pénze nélkül.

2023. jan. 22. 23:05
 70/73 anonim ***** válasza:

"eleve esélytelenek vagytok a nőknél és nem is próbálkoztok?"

A nekem tetszo noknel? Persze, hiszen 38 eves vagyok. A huszas eveim vegen lettem blackpill-tudatu.

Akkor a nok is angolrol forditjak, hogy a szalkasan izmos test jon be nekik a "Milyen testalkat jon be a legjobban?" kerdesek alatt.

38F incel

2023. jan. 23. 00:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!