Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lett az egykori puákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett az egykori puákkal?

Figyelt kérdés
Valaki aki foglalkozott a puával, írjon már, hogy mit ért el, azóta mi újság vele!
2023. jan. 21. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
76%
Semmit és semmi nem lett vele. A pua kamu volt, ami abból is látszik, hogy már nem létezik.
2023. jan. 21. 20:53
 2/73 anonim ***** válasza:
86%
A siófoki pua campben mind összeszedtek egy háremet 🤣😂🤣
2023. jan. 21. 20:54
 3/73 A kérdező kommentje:
1-es Pua voltál?
2023. jan. 21. 20:55
 4/73 anonim ***** válasza:
97%

A PUA mint műfaj elég komoly ütéseket kapott amikor az RSD Julien nevű faszinak volt az interjúja Chris Cuomoval és kikerültek róla előtte videók ahogy fojtogat egy lányt meg ilyenek.

Én nem foglalkozom ilyennel de közvetett tapasztalataim meg hallott történetek alapján ez a műfaj ( a PUA) tele van csalókkal meg sarlatánokkal akik jobb esetben csak egyszer lehúzzák a pénzed, rosszabb esetben meg bevisznek egy ilyen szektas baromságba ahol újra meg újra vásárolod meg a drága képzéseiket és semmi nem változik (ld. RSD Tyler [Owen Cook] mai napig aktív tényleg szekta szerű csoportja vagy James Marshall, Deepak Wayne).

Negatív média megjelenések meg a sok creepy, esetenkent tényleg manipulativ megoldás miatt sok PUA eltűnt az internetről (pl. Bradicus, őt asszem Mexikóban el is akarták fogni, de Austen Summers is bajban volt Kolumbiaban).

Jelenleg akik külföldiek közül sztem erthetnek ahhoz amit csinálnak még az pl Alex PWF, John Anthony Lifestyle, Austen Summers, Avery Hayden, UMP Markus Wolf, James Tudok, Coach Kyle. De ők se mind klasszikus értelemben vett PUA-k.

Ez a Neil Strauss meg Mystery féle mindegy hogy hogy nézel ki ha jó dumad van, meg ezt meg ezt a szöveget mondod stb akkor kvasok nőd lesz elképzelés sztem marhaság, és mára már nem is sokan veszik komolyan. Főleg h Mystery kb úgy is öltözött mint aki megszökött a dilihazbol.

Pesten random még bele lehet néha futni olyan srácokba akik ilyen PUA dolgokkal próbálkoznak, kicsit fura de mindenkinek megvan az ízlése.

2023. jan. 21. 20:59
 5/73 anonim ***** válasza:
33%
Nekem segített a PUA, de én alapból jóképű és magas vagyok, csak gyerekkori traumák és neveltetés miatt a szociális készségeim voltak rosszak és gátlásos voltam. Ezeken a PUA sokat segített, elveszítettem a szüzességem a segítségével és azóta is rendszeres szexuális életem van.
2023. jan. 21. 21:02
 6/73 anonim ***** válasza:
72%
Az előző vagyok. Ja és soha semmit nem fizettem érte. A magyar PUA-khoz végképp semmi közöm nem volt, angol nyelven olvastam a híresebb blogokat és ingyenesen elérhető könyveket. A magyar PUA szerintem nagyon gagyi volt, az angol nyelvű néha rosszul lefordított és rosszabbul alkalmazott koppintásának érződött számomra.
2023. jan. 21. 21:03
 7/73 A kérdező kommentje:
4-es Köszi a hasznos választ. :) És arról mit tudsz, mi lett azokkal akik magyarországon puáztak és nem a pua tartalmak előállítói voltak, hanem a fogyasztói? Tapasztalataim szerint a társaság 90 százaléka soha nem adott ki pénzt fizetős anyagokért csak úgy próbálta letorrentezni, amit csak talált. És ahogy mesélték a többsége sohasem "terepezett" és nem is tudta leküzdeni a "megközelítési pánikot". Erről valami infód?
2023. jan. 21. 21:08
 8/73 A kérdező kommentje:
5/6-os Mentél rendesen terepezni? Hogyan nézett ki ez a gyakorlatban? Hova mentél? Miket csináltál?
2023. jan. 21. 21:09
 9/73 anonim ***** válasza:
34%

Semmi, azóta szerencsére mindenki rájött, hogy ez csak egy olcsó kamu, amiből 1-2 szektavezér lett gazdag. Vége a jó világnak.

Egy évtizeddel ezelőtt a sok-sok "fogyiguru" vitte a pálmát, majd a "menő gémerek", aztán a puák... vajon most ki következik?

2023. jan. 21. 21:11
 10/73 anonim ***** válasza:
100%
Most a kriptósok és egyéb önjelölt befektetési tanácsadók kora van épp.
2023. jan. 21. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!