Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik az egykori udvarlóm, pedig nem akarok többet tőle?
Figyelt kérdés
régebben, nagyjából féléve volt egy udvarlóm, elémállt, hogy többet akarna tőlem. Meglepett, jól is esett amiket csinált, és mondott, de valahogy nincs meg az a kis szikra, amit más pasi könnyedén tudna kelteni bennem.
Eltelt egy kis idő, kevesebbet (sőt semmit) nem foglalkozik velem. De az utóbbi időben azon vettem észre magamon, hogy figyelem, keresem. Nem volt egy buliban, hiába volt ott sok ismerősöm, észrevettem, hogy nem volt. Esküszöm, hiányzik úgy érzem - pedig nem akarok többet. Egyszer utcán véletlenül összefutottunk: megszeppentem, kicsit lefagytam.
Észrevett már valaki ilyet magán? Mi lett a vége?
26L
2014. okt. 17. 11:31
1/7 anonim válasza:
Csak tetszett h korulugralt a srac.. Ennyi az egesz
2/7 anonim válasza:
A rajongás hiányzik neked, nem a srác.
3/7 anonim válasza:
teeee teeee teeeeeee grrrrr hát milyen dolog más érzelmével jétszani?
4/7 anonim válasza:
Így van, a rajongás hiányzik neked tőle,nem a srác. Magányos vagy és megszépülnek az emlékek.
5/7 anonim válasza:
Hívd fel csak annyira, hogy hogy van stb :)
És akkor lehet,hogy újra összejöttök :)
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ő lesz a férjed? Sohasem tudni. 26 Vagy és ilyenkor jön a nőknél egy kapuzárási pánik. Te ennek az első tüneteit kezded érezni. Érzelmileg muszáj rendbe tenned magad egy kicsit és tisztázni a fejedben a felgyülemlett gondokat.
7/7 anonim válasza:
Olyat tudnék ide írni,hogy csak na,de inkább nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!