Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiányzik a fiúbarátom,...

Miért hiányzik a fiúbarátom, ha nem akarok többet tőle?

Figyelt kérdés

Állitólag a nők bonyolultak, most én sem értem magamat... régebben, nagyjából féléve elém állt egy fiúbarátom, hogy többet akarna tőlem. Meglepett, jól is esett amiket csinált, és mondott, de valahogy nincs meg az a kis szikra, amit más pasi könnyedén tudna kelteni bennem.

De az utóbbi időben azon vettem észre magamon, hogy figyelem, keresem. Nem volt egy buliban, hiába volt ott sok ismerősöm, észrevettem, hogy nem volt. Esküszöm, hiányzik úgy érzem - pedig nem akarok többet. Egyszer utcán véletlenül összefutottunk: megszeppentem, kicsit lefagytam.

Észrevett már valaki ilyet magán? Mi lett belőle?

27L

2014. okt. 16. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem ne keress erre magyarázatot mert nincs azon kívül hogy nő vagy
2014. okt. 16. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert szereted, mint barátot... ez normális
2014. okt. 16. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
A srác jól csinálta. Ha nem elég jó neked mint férfi, akkor ne legyen elég jó, mint barát (a barátság esetetekben általában csicskát jelent).
2014. okt. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!