Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett az egykori puákkal?
20.
Na, mondjuk azért hazudni sem kell. A pua baromság, de ez a túltolt optimista szemlélet is átverés.
2023. jan. 21. 21:43
10 éve volt itt egy "haverom". Nagyon követte ezt a pua dolgot, idővel átmentünk facera, váltottunk pár szót néha, de annyira beleőrült ebbe a dologba, hogy teljesen agymosott lett, ez odáig fajult, hogy írt ide egy kérdést, egy eléggé durva kérdést, amit teljesen komolyan gondolt. Ekkora újra ráírtam, "hogy ezt, hogy bszki, jól vagy?". Olyan furcsán írt már ekkor, teljesen más lett, mintha nem is ugyanaz az srác lett volna.
Mindezek mellett egy jóképű, helyes, izmos jó kiállású srác volt. Idővel törölte magát facerol, utána már ide sem írt ki sem kérdést, sem választ...jó kérdés mi lehet mára vele.
2023. jan. 21. 21:47
Szerintem is. Ugyanolyan hulyeseg, mint hogy mondogasd magadnak a tukorben, hogy szeretem magam, es attol majd megjon az onbizalmad. Persze, amig ki nem lepsz az utcara. A valodi belso munkat nem lehet meguszni, hogy pl kideruljon, miert nincs onbizalmad, milyen belso hiedelmeid vannak, amik gatolnak. Csak ez hosszadalmas, ezert ezek az onjelolt guruk ajanlottak egy rovidebb utat, amit sokan elhittek. De nem mukodik.
2023. jan. 21. 21:48
24/73 A kérdező kommentje:
Alapvetően szerintem van benne ráció. Bizonyos tulajdonságok fejleszthetők és most itt nem a betanult szövegekre, mert a fonáljárásra gondolok, hanem arra, hogy azokat a tulajdonságokat, viselkedésmintákat újra lehet tanulni, ami elakadást jelent az ismerkedésben. De nyilván voltak szélsőségek is. Például az egyik első pua mester Mystery után mindenki bőrkabátban, westernkalapban járt és bűvésztrükköket tanultak, mert a csajok arra gerjednek. Mármint a pua mester szerint. De nem kuka az egész pua, vannak értékelhető részei.
23.
A hosszabb verzió sem működik, de azt legalább nem hirdetik annyian és főleg nem szed érte sápot bár bűnöző.
2023. jan. 21. 21:49
24 Persze, az a resze pozitiv, hogy menjel is csinaljad, gyakorolj, csak a modszerek voltak szarok, amiket tanitottak. A shit teszt pl kifejezetten egy karos resz volt szerintem.
2023. jan. 21. 21:52
Marmint az onismeret es a pszichoterapia? Miert nem?
2023. jan. 21. 21:53
27 JAJJJ NEEE ne kerdezz vissza, mindjart elmeseli, hogy o mar 30 eve dolgozik magan, neki EGGGYIKK gyogyszer sem mukodik, mar mindent kiprobalt, maganal a Dalai Lamanal is jart es semmi nem mukodott.
2023. jan. 21. 21:54
2023. jan. 21. 21:55
Csak ismerem a kifogasaid, mar leirtad oket 200x, nincs szukseg ra, hogy meg egy embert untass veluk😁
2023. jan. 21. 21:56
Kapcsolódó kérdések: