Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lett az egykori puákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett az egykori puákkal?

Figyelt kérdés
Valaki aki foglalkozott a puával, írjon már, hogy mit ért el, azóta mi újság vele!
2023. jan. 21. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
50-es Köszönöm a választ. Mik azok a okok, ami fölött szerinted nincsen kontrollod?
2023. jan. 22. 11:22
 52/73 A kérdező kommentje:
50-es Mi az amin egy blackpilles nem tud változtatni? Persze vannak szélsőséges esetek, de alapvetően mind a külső, mint a belső tulajdonságaink fejleszthetőek.
2023. jan. 22. 11:23
 53/73 anonim ***** válasza:

"Mi az amin egy blackpilles nem tud változtatni?"

Nem tudok a 7-Elevenben masfel centi allkapcsot venni, nem arulnak :)

38F incel

2023. jan. 22. 11:26
 54/73 A kérdező kommentje:
Most már kíváncsi vagyok arra az állkapocsra. Nem tudsz feltölteni egy képet?
2023. jan. 22. 11:31
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem erre meg az ennel extremebbekre gondol, de mint a kep is mutatja, letezik ra plasztikai beavatkozas.

Mondjuk meglep, hogy ezt nem tudjatok, ti nagy blackpillesek. Csak egy kis penz kell es lehet is a kes ala fekudni.

2023. jan. 22. 11:34
 56/73 anonim ***** válasza:

55. De, én tudok a plasztikai műtétről. Úgy hívják, hogy SurgeryMaxxing. Csak a legtöbb ember ezt nem vállalja be, illetve mivel a kérdező még "kezdő", nem akartam még egy fogalmat behozni a sok különböző újdonság mellé, meg direkt próbálok nem regényeket írni, hanem olyan válaszokat, amiket mindenkinek van türelme elolvasni.

[link]

Kérdező, ilyen állakra gondol az 53-as, vagyis hogy mit is jelent a jóképűségben a prominens, erős állkapocs:

[link]

[link]

2023. jan. 22. 11:44
 57/73 anonim ***** válasza:
24%

52. "alapvetően mind a külső, mint a belső tulajdonságaink fejleszthetőek."

Nem. Ez azokra igaz, akik elég jó alapokkal rendelkeznek ahhoz, hogy legyen mivel dolgozni. Vannak olyan férfiak, akiknek megérheti dolgozni magukon, de ez bőven nem az összes férfi és valószínűleg ezek a "megérheti magukon dolgozni" férfiak is tapasztaltak már valamilyen sikert az életben a nőknél. De legalább a férfiak 30%-a olyan külső vagy belső hátrányokkal rendelkezik, amik mellett ha teljesen megváltoztatja magát, akkor sem fog szignifikánsan mértékben elkezdeni tetszeni a nőknek. Rengeteg férfi nem rendelkezik olyan alapokkal sem, amikkel érdemes elkezdeni dolgozni.

Ahogy az 53-as is írta, van aki egyszerűen csúnya, nem vonzó az arca. És akárhogy pattanástalanít, gyúrja ki magát, kezd el relatíve sok pénzt keresni, egyszerűen akkor sem fogják őt a nők vonzónak tartani.

De ugyanez igaz a magasságra is. 170 centi alattiként egyszerűen kiesel a nők több, mint 90%-ánál, hiába vagy minden másban tökéletes (a legtöbben nem azok). És akkor most képzeld el, hogy valaki ezek közül többel vagy minddel rendelkezik.

2023. jan. 22. 11:45
 58/73 anonim ***** válasza:
74%

Redpill: hülyegyerekek, akik a párkapcsolatokat folyamatos dominanciaharcnak látják, f0snak a "shit testektől", görcsösen igyekeznek ledominálni a másik felet.

Blackpill: hülyegyerekek, akik még a redpilles baromsághoz is életképtelenek, ezért csak vinnyognak, hogy a csuklóméretük miatt nem kellenek a nőknek (wristcel), vagy az állkapcsuk miatt (chincel).

2023. jan. 22. 11:54
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

Olyanok vagytok egyebkent, mint az anorexiasok. Ti is testkepzavarban szenvedtek. Amit en linkeltem, azon a kepen pl semmi gond nincs az elso kepen lathato arccal, annyi latszik rajta, mintha egy pici feleslege lenne az illetonek, de egyebkent egy normalis arc.

Amit az 56-os linkelt, oke, ott az elso linken levo sracnak tenyleg szuksege volt a mutetre, de ilyen arcu sracot en meg eletemben nem lattam, ennyire deformalt feje keveseknek van :D

A masodiknak viszont nem, o teljesen normalisan nezett ki elotte is, ilyeneket szoktam latni baratnovel. A legtobb sracnak, akiket ismerek es kapcsolatban elnek az ismerosi korben, se chad allkapcsa, se cegvezeto fizetese, se kigyurt teste nincsen :D

2023. jan. 22. 11:55
 60/73 anonim ***** válasza:
100%

Am en ezt a sracot “ismerem”, valami wannabe influencer

[link]

Ne tudjatok meg, hogy szet van oltva rendszeresen bizonyos forumokon a debil allmutetei miatt, ez egy nonek sem vonzo XD (mondjuk o valszeg meleg, de nem tudom, felvallaltan-e)

Ez csak a ti maniatok, pont ugyanugy, ahogy az anorexias nok ra vannak bzulva a vekonysagukra.

2023. jan. 22. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!