Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire képtelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire képtelenül naívak a nők?

Figyelt kérdés
Ezt mindig is tudtam, de nemrég voltam egy ilyen karácsonyi buliba, ahol elvesztett fogadásból rá kellett nyomulnom valakire, akit találok. Hát, ha már így alakult, akkor gondoltam egy görbét, és mindenféle tét nélkül beleugrottam a dologba. Találtam egy nőt, akinek azt kamuztam, hogy japánban élek, operatőrként dolgozom mindenféle japán filmeken, elég jó sztorit kitaláltam magamról, hogy Osaka-ban dolgozom egy Nagamoto nevű cégnél, stb stb, rögtönzésben elég jó vagyok, sőt, meglepően jó a japán halandzsám is(meg amúgy sok nyelven is tudom ezt), mert nagyon sok japán filmet és műsort nézek felirattal, tehát ismerek jó pár japán szót, kifejezést, még a hangsúlyozással is tisztában vagyok. Kértem, hogy mondjon valamit én meg majd lefordítom, ergo, nyomtam neki egy kis japán halandzsát, és teljesen oda meg vissza volt tőlem. Beszéltem neki a nem létező Nagoyai filmforgatásról, a Fuji hegyi túrámról, a sakura esőről, tehát rommá hazudtam magam. Egyből meg akart hívni egy italra, meg táncolni, meg ilyesmi, én meg inkább kihátráltam a dologból, mert elkezdett tétje lenni a dolognak, elkezdtem kellemetlenül érezni magam, és nem akartam hogy egy ekkora hazugság bármi előnyhöz juttasson engem. Ezzel teljesítettem a bukott fogadás rám eső részét, de kicsit el is ment az életkedvem mindentől. Tehát, én a nőket sokra tartottam mindig. Kicsit mindig bálványoztam őket, dicsértem a kinézetüket, mindent dicsértem bennük, amit mondjuk én nem tudok ők meg igen, ahogy a hajukat ápolják, ahogy rajzolnak, vagy bármit, ami számomra elismerésre méltó. De mindennek semmi értelme így utólag belegondolva. Szarni kell a szép szavakra, egyszerűen hazudozni kell nekik mindenről, és akkor elolvadnak tőled. Ki is ábrándultam a nemből. Innentől nem kihívás, vagy jutalom őket megszerezni, hanem egy becstelen skalp. De miért van ez? Egy nő miért nem kezd el kételkedni? "Talán nem őszinte velem?" Miért nem kong a vészharang a fejében, ha jön valaki, és össze-vissza hazudozik mindent? Vagy nekik úgy jó? Talán belül ők is tudják, hogy mindez hazugság, de szándékosan felülnek a kamuvonatra, talán még magukat is becsapják közben, tesznek egy kört, és legalább lesz egy történetük valakiről, aki valószínűleg hazudott nekik, de ezt úgyse kell sem maguknak, sem másoknak beismerni? Vagy mi áll ennek az eszeveszett naivitásnak a hátterében?

2022. dec. 29. 19:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, alapvetően én is gyanakvó vagyok, de miért ekkora baj, ha valaki nem az? Ismerek több olyan embert aki tényleg tud japánul, meg élt kint (oké, én bölcsészek között mozgok), szóval ez azért annyira nem hihetetlen sztori mint mondjuk egy How I met your mother részben amiket Barney szokott nyomni és nyilván normális ember nem veszi be. Akkor jobb lenne ha mindenki minden szavát alapból hazugságnak gondolná a másiknak? Akkor egyáltalán te hogy akarsz ismerkedni? Hiszen ennyi erővel bárkinek bármilyen állítása lehet hazugság.

Nem értem, hogy miért az a hibás, aki nem rögtön a rosszat feltételezi a másikról, és nem az, akinek az élete annyira unalmas, hogy csak hazugságokkal tud érvényesülni. Nemtől függetlenül. Mert nőben is ismerek amúgy ilyen hazudóst.

2022. dec. 29. 22:19
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, mármint hogy a sztorinak melyik részére kellett volna felkapnia a fejét? Ha tényszerűen hülyeséget állít valaki, azt érti a többség, de egy személyes sztoriról honnan tudja a másik, hogy megtörtént-e vagy sem? Vagy Japán akkora nagy kuriózum, hogy oda nem mennek, csak csoda különleges emberek? Nem azt mesélted, kérdező, hogy földönkívüliekkel találkoztál, hanem hogy egy országban jártál.
2022. dec. 29. 23:08
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez mitől olyan nagy sztori? Úgy értem tök hihető, hogy Japánban élsz és ott dolgozol. Ez ma már nem olyan kuriózum, mint mondjuk 30 éve. Személyesen ismerek olyat, aki a harvardon töltött egy évet vagy olyat, aki Ausztráliában él, szörfözik. És ezek nem kamu történetek. Lehet én is elhittem volna, amit mondasz, mert nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen dolgokban hazudozzanak nekem. Aztán persze előbb utóbb kilóg a lóláb. Érezted ezt te is, ezért is álltál le, megelőzve az arcvesztést.
2022. dec. 29. 23:17
 34/38 anonim ***** válasza:
Nem lennének azok már kihaltunk volna. Ha odamennél egyhez azzal hogy szia józsi vagyok anyámmal élek munkanélkül és 10 centi akicsidik akkor szerinted elmenne veled?
2022. dec. 30. 09:04
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért amit leírtál, az lehet igaz is, nekem egyedül a "na, mondjál nekem vmit, lefordítom"-os erősködés lett volna gyanús... most miért jobb úgy hozzáállni minden férfihoz, hogy "biztos hazudozik, mert egy k...nak tart, aki ledobja a bugyit egy jó szóra / fogadtak"? Az nem az én szegénységi bizonyítványom, ha vki annyira szemét, hogy hazudozik, én meg "benyelem". Mondom ezt úgy, hogy volt olyan eset, amikor hazudtak nekem és átláttam rajta, de ahhoz azért, hogy 100%-ig tudja az ember ezt, ahhoz vagy nagyon jónak kell lennie mimika/testbeszéd-elemzésből, vagy az adott területen kell elég tudással rendelkeznie. Gondolom, te is hittél már el éltedben vmit, ami nem volt igaz.
2022. dec. 30. 10:21
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem nevezném naívnak a nőt. Én is nő vagyok és vannak olyan ismerőseim, akik tényleg hasonlóan "menő" dolgokat értek el, mint amit kitaláltál. Szóval léteznek ilyen emberek. Én sem hazudtolnám meg a férfit azonnal, akivel ismerkedek.
2022. dec. 30. 12:28
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Most erről annyit, hogy a legtöbb kamuprofil mindenhol az interneten, meg spam mail, meg catfish, mind-mind férfiakat célozza meg és pont ugyanolyan recept alapján működnek, mint amit te is leírtál az álomnődről. Beraknak valami jónőt, vagy esetleg aranyos szomszédlány típust képnek és rádírnak pont ilyen szöveggel, hogy "szeretek álmodozni és szeretnék veled beszélgetni".
2023. jan. 2. 01:36
 38/38 A kérdező kommentje:
Interneten alapvető dolog, hogy senkinek semmit nem hiszel el. Már persze, ha nem teljesen tét nélküli a dolog. Ha mondjuk valakit megkérdezek, mi a kedvenc színe, akkor elhiszem, ha a pirosat mondja, mert ezzel én semmilyen módon nem tudok élni, vagy visszaélni, tehát nem kockáztatott azzal, hogy elárulta. De ha akárki rám írna chat-en, bármilyen idegen, hogy szeretnék találkozni, dumáljunk, stb, soha nem írok SENKINEK vissza. Azok 90%-ban robotok, trollok, vagy pedók. Még itt GYK-n is. Rengeteg a pedo... Őket kéne IP cím alapján jól lenyomozni, és elkapni...
2023. jan. 2. 02:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!