Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire képtelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire képtelenül naívak a nők?

Figyelt kérdés
Ezt mindig is tudtam, de nemrég voltam egy ilyen karácsonyi buliba, ahol elvesztett fogadásból rá kellett nyomulnom valakire, akit találok. Hát, ha már így alakult, akkor gondoltam egy görbét, és mindenféle tét nélkül beleugrottam a dologba. Találtam egy nőt, akinek azt kamuztam, hogy japánban élek, operatőrként dolgozom mindenféle japán filmeken, elég jó sztorit kitaláltam magamról, hogy Osaka-ban dolgozom egy Nagamoto nevű cégnél, stb stb, rögtönzésben elég jó vagyok, sőt, meglepően jó a japán halandzsám is(meg amúgy sok nyelven is tudom ezt), mert nagyon sok japán filmet és műsort nézek felirattal, tehát ismerek jó pár japán szót, kifejezést, még a hangsúlyozással is tisztában vagyok. Kértem, hogy mondjon valamit én meg majd lefordítom, ergo, nyomtam neki egy kis japán halandzsát, és teljesen oda meg vissza volt tőlem. Beszéltem neki a nem létező Nagoyai filmforgatásról, a Fuji hegyi túrámról, a sakura esőről, tehát rommá hazudtam magam. Egyből meg akart hívni egy italra, meg táncolni, meg ilyesmi, én meg inkább kihátráltam a dologból, mert elkezdett tétje lenni a dolognak, elkezdtem kellemetlenül érezni magam, és nem akartam hogy egy ekkora hazugság bármi előnyhöz juttasson engem. Ezzel teljesítettem a bukott fogadás rám eső részét, de kicsit el is ment az életkedvem mindentől. Tehát, én a nőket sokra tartottam mindig. Kicsit mindig bálványoztam őket, dicsértem a kinézetüket, mindent dicsértem bennük, amit mondjuk én nem tudok ők meg igen, ahogy a hajukat ápolják, ahogy rajzolnak, vagy bármit, ami számomra elismerésre méltó. De mindennek semmi értelme így utólag belegondolva. Szarni kell a szép szavakra, egyszerűen hazudozni kell nekik mindenről, és akkor elolvadnak tőled. Ki is ábrándultam a nemből. Innentől nem kihívás, vagy jutalom őket megszerezni, hanem egy becstelen skalp. De miért van ez? Egy nő miért nem kezd el kételkedni? "Talán nem őszinte velem?" Miért nem kong a vészharang a fejében, ha jön valaki, és össze-vissza hazudozik mindent? Vagy nekik úgy jó? Talán belül ők is tudják, hogy mindez hazugság, de szándékosan felülnek a kamuvonatra, talán még magukat is becsapják közben, tesznek egy kört, és legalább lesz egy történetük valakiről, aki valószínűleg hazudott nekik, de ezt úgyse kell sem maguknak, sem másoknak beismerni? Vagy mi áll ennek az eszeveszett naivitásnak a hátterében?

2022. dec. 29. 19:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
91%
Ja, meg annyi, hogy en konkretan ismertem olyat, aki valoban Japanban dolgozott, mernokkent a meg nem mondom melyik japan automarkanal, mert mar sok eves tortenet, es a baratnoje egy mezei itthoni egyetemista bolcseszlany volt, aki x havonta kiment hozza. Szoval ez a kulfoldon dolgozom x cegnel nem egy olyan foldtol elrugaszkodott dolog. Bocs, te nem is filmrendezot hazudtal, hanem operatort, tehat meg inkabb nem olyan huvde hihetetlen a sztorid.
2022. dec. 29. 20:15
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Nők?? Mert ha te egy mániákus hazudozó, sunyi alak vagy akkor a férfiak ilyenek?
2022. dec. 29. 20:16
 23/38 A kérdező kommentje:
22-ő, szerintem konkrétan igen :D Legalábbis, akiket én ismerek, nagyrészt bulihazudozók. Néha kisebbet, néha nagyobbat kamuznak magukról másoknak. Hozzáteszem, fiatal generáció vagyunk. 30 fölött lehet hogy megkomolyodik az ember.
2022. dec. 29. 20:20
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az "add ki magad másnak mint ami vagy" fszságot valami pua gyülekezetben tanítják? Nagyon arra hajaz.
2022. dec. 29. 20:20
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

"16-os, én igazából, ha egy tetszetős nő odajönne hozzám, és csak annyit mondana: "szeretek álmodozni, és szeretnék beszélgetni veled"

Persze vágom, ez érthető, csak akkor most ki végtelenül naiv? Ha egy tetszetős nő odamegy hozzád és ezzel vagy azzal behülyít, akkor mi van? Oké meg se próbálom megérteni, maradjunk annyiban: A nők azért képtelenül naivak mert nem gondolnak úgy agyon mindent mint te, mert tök lazák. Ezért szereted őket nem?

2022. dec. 29. 20:22
 26/38 A kérdező kommentje:
21-es, de ha én kint élnék tényleg japánba akkor japán nőt keresnék magamnak :D főleg ha színészekkel is dolgozhatnék... de persze értem, nem annyira elrugaszkodott kamu történet ez, főleg hogy tényleg odatettem magam részletesség terén, de kérhetett volna legalább képeket a forgatásokról, de nem tette meg (pedig még volt pár kamufénykép is bekészítve erre az esetre). Én eleve semmit nem hinnék el egy idegennek. Még a nevét se. Tét nélküli beszélgetésnek fognám fel. Tán velem kapcsolatban is ez történt. Viszont gyanús, hogy mégsem. Mert ha az igazat mondtam volna el, hogy egy egyszerű technikus vagyok itthon, talán már vette is volna elő a telefonját nyomkodni, mert az izgalmasabb lett volna mint én.
2022. dec. 29. 20:25
 27/38 anonim ***** válasza:

26 Ok mar eleve egyutt voltak, mikor kikoltozott a srac, en is helyben probalkoznek amugy, barhol is lakom.

De egy buliban senki nem az orok szerelmet keresi altalaban, ha most epp itthon vagy 2 hetet es akarsz egyet dugni, akkor hova mesz? Nyilvan szorakozohelyekre. Ahogy valaki irta, ha szexelni akar a no is, hot mindegy, mit mondasz, a lenyeg altalaban az, hogyan adod elo. Nyugi, rengeteg ilyen egyejszakas utan a csaj is ugy meseli el a baratnoknek az esetet, hogy dugott egy sraccal, aki allitolag Japanban operator, fsz se tudja igaz volt-e, de mindegy, a szex jo volt.

2022. dec. 29. 20:34
 28/38 anonim ***** válasza:
26, te mire figyelsz jobban? Egy izgalmas akció filmre, vagy egy érdektelen ember élettörténet bemutatójára? Na ugye?
2022. dec. 29. 20:38
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Összefoglalva annyi történt, hogy sikerült egy nőt behülyíteni, és miután ő nyitott volt a folytatásra, azonnal le lett pattintva. Ezek után te vagy kiakadva a nőkre, hogy milyen hülyék.

Tetszett neki a műsor, de lehet hogy nem akart lebuktatni azzal, hogy tudja hogy kamu.

"ha egy tetszetős nő odajönne hozzám, és csak annyit mondana: "szeretek álmodozni, és szeretnék beszélgetni veled", engem már megnyerne magának"

Ez sem kevésbé naív. :)

2022. dec. 29. 20:54
 30/38 anonim ***** válasza:
15-ösre is válaszolnál, kérlek?
2022. dec. 29. 21:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!