Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire képtelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire képtelenül naívak a nők?

Figyelt kérdés
Ezt mindig is tudtam, de nemrég voltam egy ilyen karácsonyi buliba, ahol elvesztett fogadásból rá kellett nyomulnom valakire, akit találok. Hát, ha már így alakult, akkor gondoltam egy görbét, és mindenféle tét nélkül beleugrottam a dologba. Találtam egy nőt, akinek azt kamuztam, hogy japánban élek, operatőrként dolgozom mindenféle japán filmeken, elég jó sztorit kitaláltam magamról, hogy Osaka-ban dolgozom egy Nagamoto nevű cégnél, stb stb, rögtönzésben elég jó vagyok, sőt, meglepően jó a japán halandzsám is(meg amúgy sok nyelven is tudom ezt), mert nagyon sok japán filmet és műsort nézek felirattal, tehát ismerek jó pár japán szót, kifejezést, még a hangsúlyozással is tisztában vagyok. Kértem, hogy mondjon valamit én meg majd lefordítom, ergo, nyomtam neki egy kis japán halandzsát, és teljesen oda meg vissza volt tőlem. Beszéltem neki a nem létező Nagoyai filmforgatásról, a Fuji hegyi túrámról, a sakura esőről, tehát rommá hazudtam magam. Egyből meg akart hívni egy italra, meg táncolni, meg ilyesmi, én meg inkább kihátráltam a dologból, mert elkezdett tétje lenni a dolognak, elkezdtem kellemetlenül érezni magam, és nem akartam hogy egy ekkora hazugság bármi előnyhöz juttasson engem. Ezzel teljesítettem a bukott fogadás rám eső részét, de kicsit el is ment az életkedvem mindentől. Tehát, én a nőket sokra tartottam mindig. Kicsit mindig bálványoztam őket, dicsértem a kinézetüket, mindent dicsértem bennük, amit mondjuk én nem tudok ők meg igen, ahogy a hajukat ápolják, ahogy rajzolnak, vagy bármit, ami számomra elismerésre méltó. De mindennek semmi értelme így utólag belegondolva. Szarni kell a szép szavakra, egyszerűen hazudozni kell nekik mindenről, és akkor elolvadnak tőled. Ki is ábrándultam a nemből. Innentől nem kihívás, vagy jutalom őket megszerezni, hanem egy becstelen skalp. De miért van ez? Egy nő miért nem kezd el kételkedni? "Talán nem őszinte velem?" Miért nem kong a vészharang a fejében, ha jön valaki, és össze-vissza hazudozik mindent? Vagy nekik úgy jó? Talán belül ők is tudják, hogy mindez hazugság, de szándékosan felülnek a kamuvonatra, talán még magukat is becsapják közben, tesznek egy kört, és legalább lesz egy történetük valakiről, aki valószínűleg hazudott nekik, de ezt úgyse kell sem maguknak, sem másoknak beismerni? Vagy mi áll ennek az eszeveszett naivitásnak a hátterében?

2022. dec. 29. 19:42
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
1-es, azért általánosítok, mert a baráti körömben egyszerűen minden férfinak van legalább 5-6 sztorija arról, hogy így szedett fel nőt a buliban. Én nem hittem nekik, ezért kipróbáltam, és tényleg így van. Nincs még sok tapasztalatom velük, de a haverjaimnak, akik már nagy veteránok a témában, és láttak meg tapasztaltak már ezer dolgot, mind ezt állítják.
2022. dec. 29. 19:55
 12/38 anonim ***** válasza:
82%

Ja, leesett.

Valami incel a kerdezo, es most ala akar tenni a nepszeru csavoknak, akiknek VALOBAN jo munkaja van es izgalmas elete. Azt hiszi innentol kezdve majd elhajtunk mindenkit, aki nem ugy mutatkozik be, hogy szia, gyari munkas vagyok es anyammal elek, kedvenc hobbim a TV2.

2022. dec. 29. 19:55
 13/38 anonim ***** válasza:
96%

"Abban bízzatok csak, akiket több éve ismertek már személyesen."

Tehát ne ismerkedjünk idegenekkel, és az első csókig várjunk éveket. Igazából nekem ez be is jönne, neked nem hiszem.

2022. dec. 29. 19:58
 14/38 A kérdező kommentje:
12-es, nyilván nem buliban fog ismerkedni az, akinek valóban jó munkája van, sőt, azoknak az embereknek általában óriási kapcsolatrendszerük van a karrierjük miatt, ergo, nincsenek rászorulva arra, hogy idegenekkel próbálkozzanak. Tehát már itt le kéne hogy essen a tantusz, de valahogy sokaknál mégse jön össze.
2022. dec. 29. 19:58
 15/38 anonim ***** válasza:
98%
Tehát szerinted azzal semmi baj, ha valakinek az igazat mondod, és feltételezi, hogy hazudsz? Őt elővigyázatosnak hívod, ha minden igaz állításodról bizonyítékot kér?
2022. dec. 29. 19:59
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsuk meg! Te férfiként nem érdeklődnél egy csajszi után akinek ekkora dumája és jó sztorijai vannak. Mindenki szereti az érdekes embereket nemtől függetlenül, és nem hiszem hogy az átlagember azonnal hazugságot feltételez.

Ez szerintem nem a női részről naivitás, inkább te hazudsz jól. (ezt az írásodban ki is emelted)

2022. dec. 29. 20:00
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom, Kérdező. Én elég messzire küldtelek volna vissza a tudod hova. Aki valóban tisztában van Japánnal, a kultúrával és a nyelvvel, durván feldühödik ezen.

Csak az az igazság, hogy azok a lányok nem ott fognak bulikázni.

2022. dec. 29. 20:01
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
12 nem feltétlenül. Mint írtam, aki kapható az kapható. Márpedig, aki nyitott az ismerkedésre, az minimum ennyire kapható, aztán van aki lényegesen többre is. És, ha az első pillanatban elkaptad, nagyot kell hibázni ahhoz, hogy eljátszd az esélyeidet. Ez pont ennyi. Ha úgysincs tétje, hiszen többet úgyse találkoztok, akkor miért ne hinné el arra az éjszakára. Engem se érdekelne igaz-e, ha élvezem a társaságát. Aztán ennyi is lenne, mert én nem kefélek idegenekkel. De egy beszélgetés egy bulihelyen azért még nem egy eljegyzés. Ne vonj le belőle sokat. Gondolom a haveroknak se lett egyikből se még járogatás se, nem hogy bármi több.
2022. dec. 29. 20:02
 19/38 A kérdező kommentje:

16-os, én igazából, ha egy tetszetős nő odajönne hozzám, és csak annyit mondana: "szeretek álmodozni, és szeretnék beszélgetni veled", engem már megnyerne magának. Semennyivel nem lenne attól szimpatikusabb, ha mondjuk a harmadik mesterdiplomájáról, vagy a San Francisco-i kiküldetéséről kezdene mesélni. Én mindig az ember belső személyiségére vagyok kíváncsi, nem is arra, mit ért el életében, sokkal inkább az érdekel, hogy mindezt hogyan éli meg belül. Ellenben, ha én így megyek oda egy nőhöz beszélgetni (tudom, mert próbáltam már), hát kínos nevetések közepette hírtelen más dolga lesz, és otthagy.

17-es, igen, benne volt a pakliban. Aki tényleg tud japánul, annál azonnal lebuktam volna. De nem tudott. Japán kultúrával, történelemmel, földrajzzal, szokásokkal viszont nem tudott volna megfogni, mert azzal tényleg elég jól tisztában vagyok. Utóbbi években szinte csak japán könyveket olvastam.

2022. dec. 29. 20:08
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
14 Jajj most jo munka alatt nem arra gondoltam, hogy 20 ceg vezerigazgatoja az illeto es mar 25 evesen ott tart, ahol mas csak 60 evesen. Egy fiatal filmrendezo siman ismerkedhet buliban. Kicsit tulmisztifikalod a dolgot, a legtobb gazdag ember eljarkal az “atlagemberek” koze :D
2022. dec. 29. 20:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!