Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghosting két randi után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghosting két randi után?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy hónapja matcheltünk Bumble-n egy lánnyal. Elég hamar elhívtam randizni amire igent is mondott. Még azon a héten találkoztunk ahol mindketten láthatóan nagyon jól éreztük magunkat. Utána elutazott egy hétre, de közben is folyamatosan beszéltünk, majd miután hazajött, ismét találkoztunk. A randi ismét jól ment, beszéltünk is folytatásról. A randi után még két napig beszélgettünk, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt. Az utolsó választ szombaton kaptam, majd írtam neki hétfőn is és szerdán (tegnap) de egyikre sem érkezett válasz.

Instán beszéltünk, de nem írta ki korábban se az elérhetőségét, viszont az oldalán nem volt semmi aktivitás. Az üzenetet nem nyitotta meg.

Nem éreztem úgy, hogy bármi jele lett volna annak, hogy nem érezte jól magát, így eléggé meglepett ez a fordulat.

Van értelme esetleg más platformon keresnem (Facebook) ahol amúgy sosem beszéltünk vagy kár azzal hitegetnem magam, hogy biztos csak nem látta/valami történt?

F27,N28

2022. dec. 29. 04:17
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Én ugyanígy jártam, csak nőként.

Két jól sikerült randi, azzal köszönt el, hogy még találkozunk, utána is sokat beszéltünk néhány napig. Pár napig csend volt, aztán én dobtam fel egy témát, arra válaszolt, de megint napok óta semmi kommunikáció. 10 nap telt el a randi óta, gondolom nem érdeklem eléggé. Egyszerűen csak hagyjam?

2023. febr. 17. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!