Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltek "ghosting"-os, pár randi után eltűnős sztorikat?
Nekem hat randim volt egy férfival és utána nem keresett többet, nem is válaszolt...Jól éreztük magunkat pedig. Szex még nem volt.
Öcsém öt randin volt egy lánnyal, állítólag ott is rendben ment minden de nem válaszol a másik ott se, telefont nem veszi fel...
Írjatok ilyen sztorikat ami veletek történt.
Hoztam egy üveg bort és ma szenvedni akarunk...nem értjük.
Én 28, öcsém 26 ha számít.
Ja és hozzátenném, egy évig nem tudtam túllépni rajta, vagyis zavart nagyon, amiért nem értettem a történteket. Minden buliban láttam utána, mindig vártam, hogy hátha odajön beszélni, de nem tette.
Azóta van barátom, illetve mégcsak 3 hónapja, nagyon szeretem. Most már nevetek a történteken, szóval kitartás!
16 éves voltam, amikor a városban találkoztam egy szintén idevalósi 20 éves fiúval. Először a barátjának tetszettem meg, aztán mégis el kezdtünk beszélgetni. Már az első pillanatban megtetszett, amikor megláttam már akkor éreztem, hogy ő kell nekem! Nagyon jól haladtunk, udvarias volt, elcsavarta a fejem. Akkoriban nem volt ez nehéz feladat. Naiv voltam, nem igazán pasiztam és a bókjai, hízelgő dumái jól estek. 1 hónap után kijelentette, hogy lefeküdhetnénk. Megmondtam neki, hogy én nem vagyok az a típusú lány, aki könnyen összefekszik valakivel. A szüzességem nem egyéjszakás kalandban akartam elveszteni. Aztán megbeszéltük a buliban, hogy összefutunk. 10-11 fele beszéltük meg a találkát, ő már 10-kor várt engem, én csak 11-re értem oda, addigra nyoma sem volt, otthon bealudt. Utána nem keresett. Részegen írtam neki egy hülyeséget(amiben a fiú osztálytársaim támogattak), aztán le is tiltott. Utána ismerkedtem meg azzal a haverjával, akinek egyből megtetszettem(vele a mai napig jóba vagyunk), el kezdtünk randizgatni, kavargatni. Aki letiltott féltékeny lett, feloldotta a tiltást is, találkozónkra is eljött, aztán újra tiltott. 2 évig nem tűnt fel az életemben, eleinte sokat szenvedtem miatta, de utána lettek új fiúk az életemben. Megtudtam, hogy valójában személyiségre szemét, szeret másokat megalázni, bántani, az ágyban gyenge a teljesítménye, csak én túlidealizáltam a 16 éves kislány fejemmel, hálát is adok az égnek, hogy nem feküdtem le vele!! Utána 2 év után, miután az exe megcsalta és szakítottak, elkezdte az insta storyjaimat és profilomat nézni(csak ott nem vagyok neki letiltva), aztán bekövettük egymást, 2 hónapot vacilált, utána rámírt és próbált újból elcsábítani, de visszautasítottam. Felfogta és azóta nem keresett, csak egyszer élőben szívta a vérem. Tudja hol lakom és idejött egyik szomszédomhoz, és vigyorogva köszönt, mikor szálltam be a kocsikba. 2 óra elteltével jövök haza és a szakadóesőben az egyik falrésnél(mert lakótelep) még ugyanúgy dumálgatott és nagyon nézett. Igen kínos volt! :D Azóta egyszer beszívezte az egyik posztom, de hallani sem hallok felőle hála égnek. Az iránta való érzéseim szerencsésen elmúltak! :) Tudom nem a legszokványosabb történet, lehet a kérdezők nem is ilyet vágynak olvasni, de ilyen is megtörténhet! Az élet szépsége.. :)
Volt jó pár randim, sajnos általában én tűntem el, nem a legmegfelelőbb alakokat fogtam ki..
Én a 3-4. randi után (látszólag mindketten jól éreztük magunkat, de nem történt semmi) többször megtettem, hogy nem kerestem a csajt.
Érdekes, hogy a nők kb 80%-ról sosem hallottam többé. Annyi nem jött, hogy elütött egy autó vagy mi történt. Tényleg semmi.
Hogy miért csináltam? Mert kezdtem rájönni, hogy a nők 80%-a örömmel randizgat, megy programokra, ül be egy kávéra minden elköteleződéd nélkül. Igazából nem érdekli a férfi komolyan, de a meghívások, a programok tetszenek nekik.
Elfogadom, hogy a férfi dolga a kezdeményezés, meg is teszem, de aki a 2-4. randi után ghostingot kiált ahelyett, hogy ő keresné a férfit (és a nők jó része így tesz), azzal úgysem lesz semmi.
És a 20% aki keresett, azzal később lett is valami közös.
(Ui: értem, hogy a kérdező a keresôs típus, de a saját élményem irtam le)
Legutóbbi ilyen esetem (mert elég sok volt...): A palival online ismerkedtünk meg. Meg is volt a randi, minden tök jól sikerült. Fogta a kezemet, randi végén megcsókolt, és közölte, hogy reméli, hogy még találkozunk, és másnap hív, hogy mi legyen. Az a hívós másnap nem nagyon akar eljönni azóta sem ...
Másik eset -és ilyen nagyon sok van -, hogy első randi jól sikerül. De tényleg. Emberünk elmondja, hogy tök szuper minden, és nagyon szeretne találkozni, és végre nincs játszma, és ez mennyire jó neki. Aztán valahogy csak nem ír... De aztán mégis, kb. 3 nap múlva... Elmegyünk randizni, de akkor már eléggé gyanakvó vagyok... "azt mondja, hogy végre nincs játszma, de azért ő 3 napig parkoltatott.... ez eléggé... hmmm...". Szóval szkeptikusan állok hozzá, de... Legyen... Nos, jól érezzük magunkat, megint előjön a duma, hogy milyen jó velem ismerkedni, mert nincs játszma, meg még az is, hogy az előzőek milyenek voltak... Pénzéhesek, kivagyiak, akármi, persze ő mindenkivel komolyan, és amúgy is reméli, hogy egy ilyen kedves és jóravaló nő mint én... persze ő csak egy rendes srác... (A "rendes srác" szöveg mindig kijózanító amúgy...)A randi végén megcsókolt, majd soha többé nem láttam... Ahogy a többi ilyet sem.
Másik tipikus, aminek ez az eset iskolapéldája: Randizunk, tök jól megy minden, elköszönéskor megbeszéljük, hogy következő héten szombaton délután strand, és ez valahogy soha nem történik meg... Megszámlálhatatlan ilyenem volt...
Amúgy 37 vagyok, azt hittem, hogy a 40+-os palik már kicsit érettek, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!