Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltek "ghosting"-os, pár randi után eltűnős sztorikat?
Nekem hat randim volt egy férfival és utána nem keresett többet, nem is válaszolt...Jól éreztük magunkat pedig. Szex még nem volt.
Öcsém öt randin volt egy lánnyal, állítólag ott is rendben ment minden de nem válaszol a másik ott se, telefont nem veszi fel...
Írjatok ilyen sztorikat ami veletek történt.
Hoztam egy üveg bort és ma szenvedni akarunk...nem értjük.
Én 28, öcsém 26 ha számít.
"hittem, hogy a 40+-os palik már kicsit érettek, de..."
Á, azok a legnagyobb sza...háziak.
Egyet találtam abból a korosztályból, aki nem volt az, neki volt két gyereke. Mondjuk sok nőnél kizáró tényező, nálam pont ez volt az, ami valami biztosíték féle volt, hogy ha végigcsinálta velük özvegyen, akkor csak nem bhasz át engem sem. (Így is lett.)
En is szenvedtem addig amig nem jott mas. Most meg az miatt (na mindegy..ez az en formamxd)
Szoval velem az volt,hogy talalkoztam egy sraccal, randizgattunk minden reggel jo reggelt uzeneteket irt, nagyon jol elvoltunk egymassal majd mikor ott aludtam nala es nem fekudtem le vele, eltunt es nem irt vissza...
Masodik.
Ezzel meg mar lefekudtem nem akartam h ghositing legyen ebbol is, aztan kozolte h nagyon jole rzi velem magam de nincs meg a tuz. 😅😅😅
Ilyenez...
nem kifejezetten ghosting, mert kaptam egy lerázós pár soros üzenetet, de azért talán elfér ide: 5 randi 1 héten belül, nagyon jól éreztük magunkat, bapközben is sokat besézltünk, mindennap keresett, szex csak az 5. találkozón volt, előtte magy beszélgetések, együttalvás, többórás randik. említésszinten elhangzott egy exe, akivel 2 hónapot volt együtt, de szakítottak, mert hisztis volt a csaj és nem illettek össze. az 5. találkozó után másnap is egész nap dumáltunk, keresett, a következő nap reggelen kapom az üzit, hogy felbukkant az exe, összezavarodott és így nem akar belemenni semmibe. aztán később kiderült, hogy azonnal el is vette feleségül a lányt... :D (onnan tudom, hogy nem sokkal később rám írt a csaj, amikor éppen összevesztek azon, hogy mi történt köztük, amíg külön voltak)
26n
Basszus 16:15...ez nagyon kemeny:/
Es hogy vagy?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!