Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghosting az első randi előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghosting az első randi előtt?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú a történet, de megpróbálom leírni.

Munkahelyen keresztül megismertem nemrég egy pasit és eléggé tetszett nekem. Kicsit a fülébe juttattam, hogy érdekelne engem és a hétvégén megkeresett e-mailben, hogy szeretnék-e meginni vele valamit. Felvettük a kapcsolatot WhatsAppon azóta írtunk pár sort, nem túl sokat valójában nem nagyon ismerjük még egymást. Mondtam neki hogy igen szeretnék meginni vele valamit , de hogy még most szabadságon vagyok és majd pár nap múlva, egy hét múlva lennék szabad. Az üzenetei pozitívak és kedvesek voltak viszont a legutóbbi üzenetemre már tegnap délelőtt óta nem jött válasz. ez normális? Vagy talán már mégsem akar találkozni vagy ghostingolva lettem? vagy mivel tudja hogy még úgy se érek rá nem akarja erőltetni a a WhatsApp beli kommunikációt hanem majd találkozunk személyesen és akkor majd megismerjük egymást? Ti ezt hogy vélitek?

2022. máj. 18. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként annyit tudok mondani, hogy ha nekem ír egy lány aki tetszik akkor nem csak, hogy visszaírok hanem igyekszek tartalmasan elcsevegni vele.

De természetesen ezernyi oka lehet annak, hogy nem válaszolt. Ne pánikolj be.

2022. máj. 18. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:

Én is ebből a gondolatmenetből indulok ki… ha érdekelném eléggé akkor már lehetne írásban is kicsit ismerkedni. Lehet ő nem így vélekedik. Nem tudom de már aggaszt a dolog.

Amúgy egy ilyen meghívásból kihátrálni már eléggé nehéz nem?

2022. máj. 18. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hátrálj ki ha nem tudod az okát, hogy miért nem válaszolt. Ne agyald túl de ne is írj többet. Várd meg amíg ő ír.
2022. máj. 18. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egyértelműen ghosting. Ne filózd túl a dolgot mert felesleges. Megmondani úgysem fogja valószínűleg az okát, helyette majd keres valami kifogást. Zárd le a storyt és lépj tovább.
2022. máj. 18. 20:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy ha ő hátrálna ki belőle. Valójában annyi, hogy megcsináltam neki valamit, amit ő anno kollegiális alapon megköszönt e-mailben, aztán hogy a fülébe jutott hogy utána érdeklődtem szingli-e, szeretné egy ital mellett is megköszönni amit csináltam neki.

Nem én vagyok a hülye ha azt gondolom ez nem csupán ember-baráti alapú meghívás? :D

Na ezt neki már vissza mondani gáz lenne nem? Vagy valahogy, akár ghostinggal kibújni alóla?

2022. máj. 18. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Ne tedd...hanyagold. Biztos jó pasi (amint látszik a nők kezdeményeznek nála) és több lány is képben van. Nekem úgy tűnik, hogy annyira nem érdekled.
2022. máj. 18. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem se írj többet és ne is kérdezd. Ilyenkor mindig csak valami kifogás jön: rengeteg teendő, elromlott a telefon, beteg a macska...

Viszont, lehet, hogy azt hitte, te hátrálsz ki azzal, hogy csak egy hét múlva vagy szabad.

2022. máj. 18. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy így lehet a legjobban húzni a csajok agyát. Ha azt csinálod amit az 1-es, akkor nagyon sok csaj kihasznál még az életben. Persze ez kortól is függ (20 évesek általában). Ha viszont kicsit megvárakoztatod, akkor kattogni fog rajtad és kihívás leszel neki. Az egy szép lánynak túl uncsi és túl sok is, ha egyből bombázod üzenetek sorával.
2022. máj. 18. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is így indult, azóta már kétszer voltunk randizni. Utólag úgy indokolta, hogy sokat dolgozott és egyébként sem irogatós típus, szinte senkivel nem szokott irogatni. Hozzátenném, hogy nálam az első randit egy hónap ghosting előzte meg, ennyivel hamarabb lebeszéltük az időpontot, mert hamarabb nem ért rá egyikőnk sem. 20l
2022. máj. 19. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
#8 ez se működő taktika, mert így meg simán csak annyiban hagynak, mondván hogy úgysem érdeklődik eléggé és keresnek mást
2022. máj. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!