Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi utáni ghosting?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi utáni ghosting?

Figyelt kérdés

Vasárnap randiztam egy lánnyal, viszont nem volt meg a kémia vagy nem tudom, és ezt a lányon is láttam. Hazaérve írtam neki Facebook-on, hogy

"szia, láttam rajtad, hogy annyira nem érezted jól magadat, ha nem szeretnél tovább ismerkedni, akkor nyugodtan mond meg, mert akkor többet nem írok, a telefonszámod is kitörlöm, és nem próbálkozok tovább"

Visszaírta, hogy de jól érezte magát, és szerinte menjünk el egy második randira is. Ez volt hétfő délelőtt, visszaírtam neki, hogy rendben, ahogyan gondolja, neki mikor lenne jó, de azóta nem írt, és meg se nézte amit írtam neki.

Nem értem miért kellett hamis reménysugarat adnia, amikor direkt mondtam is neki, hogy ha nem akar semmit az oké, akkor nem keresem többet.

2022. márc. 2. 08:54
1 2
 1/15 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
61%
Mert egy pitsa, ezt nőként mondom.
2022. márc. 2. 09:06
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Bár őt nehéz megérteni, ugyanakkor téged se lehet. Rossz volt a randi, nem érezted a kémiát, majd rábíztad a döntést, ha nagyon akarja folytatni, akkor legyen. Mi ezzel a célod? Miért ragaszkodsz ennyire hozzá?
2022. márc. 2. 09:06
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

XDDDD

"Deee, jó jóól éreztem magaaam esküü. Persze, lesz második randi is"

két perc múlva:

*A személynek nem tudsz üzenetet küldeni, mivel blokkolt téged*

Volt már ilyen a világtörténelemben, napi rutin

2022. márc. 2. 09:10
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Menjünk el második randira csak ne egymással, igy értette
2022. márc. 2. 09:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem, hogy részéről nincsen meg a kémia, ezért is bíztam rá, hogy ha úgy van akkor nyugodtan mondja meg, hogy nem engem keres, mert ez benne van a pakliban, és akkor legalább nem teperek feleslegesen.
2022. márc. 2. 09:11
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Sztem nincs elég önbecsülésed ha úgy érzed a lánynak kell irányítani és lehet ez nem tetszett neki.
2022. márc. 2. 09:16
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Idősebb nőként mondom, hogy nekem ez elég gyerekes viselkedésnek tűnik. Ha valami nem működik azt mindjárt meg kell mondani. Ha meg akarok egy második randit, akkor teszek is érte, hogy az rendesen összejöjjön. Kicsit nekem ez olyan, mint amikor te írtad neki, hogy ne folytassátok, amin ő megsértődött és azért ajánlotta a második randit, hogy végül ő dobjon téged. Ha te dobtad volna őt az olyan "snassz" lett volna. Az ő szemszögéből így lehet, hogy jobban jön ki a dologból (nem mintha lenne jelentősége).

De még az is lehet, hogy gondol egyet és keresni fog. Nem látunk bele a fejébe.

2022. márc. 2. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon teszetoszának tűnsz irásból, ne csodálkozz ha nem mozgattad meg
2022. márc. 2. 09:29
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Amit írtál, az úgy jött le, hogy te nem akarod folytatni, de ha nagyon akarja, akkor esetleg beadod a derekad.

Gondolom, átolvasta párszor az üzeneted, és úgy döntött, hogy nem fog neked pitizni, ha más meg örömmel lesz vele.

Valószínűleg tényleg nem is volt akkor a vonzalom. Így nincs mit vesztenie.

2022. márc. 2. 09:59
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

", mert akkor többet nem írok, a telefonszámod is kitörlöm, és nem próbálkozok tovább"

Ezért. Hagyd ki a mondatból a "nem" szavakat, és rájössz. Tudod, akinek valóban eszébe sem jutna, az le sem írná. Az valami olyasmit írna, hogy "Azért köszi a randit, sajnálom, hogy nem siekrült. Folytassuk az életünket egymás nélkül, sok sikert....."

2022. márc. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!