Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kezelni a "ghosti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni a "ghosting"-ot?

Figyelt kérdés
Adott volt egy srác, randiztunk párszor, nagyon jól éreztem magam vele, de az utolsó randink után alig írt már, ellaposodott a beszélgetés, végül annyiban maradt és utána sem keresett. Még csak pár randi volt, én sem vettem még ezt annyira komolyan, de utóbbi napban nagyon hiányzott és elgondolkodtam mennyire összeillenénk, de ugye ott a bibi, hogy ő eltűnt most... Utolsó randinkon nagyon jól éreztünk magunkat, aztán hazataxiztunk, elég közel lakunk egymáshoz és végül felinvitált, hogy aludjak nála, de én nemet mondtam, aztán még hazakísért és elváltunk. És utána kezdődött az egész furcsaság. Persze, első körben tudom, hogy ennyiről szólt, hogy ő szórakozik egyet és annyi, és még örülök, hogy nem léptem meg azt a bizonyos dolgot, mert most nagyon kellemetlen helyzetben lennék, ugyanis munkatársak is vagyunk. Viszont nem tudom, hogy ha legközelebb találkozunk a munkába, hogyan kezeljem a helyzetet, mit mondhatnék, titkon magyarázatot is várok, de nyilván nem kérhetem számon, és a méltóságomat is szeretném megtartani. Hogyan kelthetném fel újra az érdeklődését, mit tehetnék? Az a gond, hogy ebben a gyorsuló világban már olyan gyorsan váltanak a pasik. Exemmel is kb 2 hónapja szakítottunk, ő is egyébként, ezt a gyorsuló világot élte. Mindent el lehet intézni egy pár üzivel és már jön is az egyik csaj, aztán a másik és így tovább... De most ez a srác számomra felülírt volna mindenkit, de mégis történt, ami történt. Ti mit tennétek a helyemben? Jelenleg csak ülök, és várok magamban. Még mindketten tanulók vagyunk egyébként, majd hétvégén talán ő is ott lesz a munkahelyen, én is inkább hétvégente járok, de örülnék, ha beszélhetnék vele.

2018. jún. 18. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát például tudatosíthatnád magadban, hogy ha eltűnt így, annak van valami oka, azaz mégsem illetek annyira össze, mint gondolod. :)
2018. jún. 18. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy ha valaki szarik a fejedre, akkor mit akarsz tőle? Felejtsd el és kész, ha akarna bármit is, nem ghostingolna, ez ilyen egyszerű. Majd lesz olyan, aki nem fog, de te is kapkodsz, 2 hónapja szakítottál és most épp csak elkezdtél randizni, de máris ő kell neked, nem tudod kivárni, hogy valaki olyan jöjjön, aki tényleg akar is téged. Legyél türelmesebb és gondolkozz el azon, hogy nem vagy-e kapcsolatfüggő.
2018. jún. 18. 17:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Az érdeklődését semmiképpen se próbáld felkelteni már, ez ennyi volt.

Szard le, szerintem. Viselkedjél úgy, mintha mi sem történt volna. Ne legyél zavarban, ne érezd úgy, hogy magyarázkodnod kell bármiért is, és nem érezze ő sem úgy, hogy magyarázatot vársz bármire is.

Munkatársi kapcsolat, és ennyi.

2018. jún. 18. 18:20
 4/19 anonim ***** válasza:
37%
Normálisan kell választani. Az itteni szűz srácok garantálom, hogy nem fognak eltűnni. Sőt, le sem fogod tudni kaparni őket!
2018. jún. 18. 18:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
#4 Akkor már inkább az egyedüllét.
2018. jún. 18. 18:55
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

#5: Hát semmi sem jó? :D

Értelemszerűen van aranyközépút, lehet normális férfiakat/nőket is választani. Az más kérdés, hogyha valakinek épp az ilyen eltűnőmester emberkék a zsánerei, akkor egy átlagos emberkét nem fog vonzónak találni.

2018. jún. 18. 18:57
 7/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak megerősítést vártam. Úgy teszek, mintha mi sem történt volna. Szerencse, hogy nem történt több köztünk.
2018. jún. 18. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
2018. jún. 18. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

#7 Miért, mi bajod lett volna, ha történik valami? Ezt annyira nem értem. Néhány nő úgy vigyáz, hogy véletlenül se csússzanak szét a lábai, mintha valami nagyon értékes dolgot rejtett volna közéjük. :D

Elárulok egy nagy titkot. Semmi bajod nem lett volna, ha felmész. Sőt, lehet hogy még mindig tartana a viszonyotok, és még mindig lehetne belőle bármi.

Áruld már el, kinek lett jobb, hogy nem feküdtetek le?

Ki előtt tudod ezt lobogtatva bizonygatni az erényességed?

Előttünk? A kollégáid előtt? Magad előtt?

Ha te nem is lettél boldogabb, de legalább Szent Péter biztosan behúzott most neked egy piros pontot.

2018. jún. 18. 21:28
 10/19 A kérdező kommentje:
Mindig ezt hallom az ismerősöktől is, hogy ha könnyedén meg van a csaj, már elmúlik a varázs. Nekem is jó lett volna, de sajnos ilyen világot élünk, nem tudok rögtön megbízni az emberekben. Ha ennyit nem tudott várni, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást, akkor mivel lett volna jobb, ha ott alszom? Ugyanígy viselkedett volna szerintem. De nem tudhatom... jó lenne tudni, mégis mi történt... :/
2018. jún. 18. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!