Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kezelni a "ghosti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni a "ghosting"-ot?

Figyelt kérdés
Adott volt egy srác, randiztunk párszor, nagyon jól éreztem magam vele, de az utolsó randink után alig írt már, ellaposodott a beszélgetés, végül annyiban maradt és utána sem keresett. Még csak pár randi volt, én sem vettem még ezt annyira komolyan, de utóbbi napban nagyon hiányzott és elgondolkodtam mennyire összeillenénk, de ugye ott a bibi, hogy ő eltűnt most... Utolsó randinkon nagyon jól éreztünk magunkat, aztán hazataxiztunk, elég közel lakunk egymáshoz és végül felinvitált, hogy aludjak nála, de én nemet mondtam, aztán még hazakísért és elváltunk. És utána kezdődött az egész furcsaság. Persze, első körben tudom, hogy ennyiről szólt, hogy ő szórakozik egyet és annyi, és még örülök, hogy nem léptem meg azt a bizonyos dolgot, mert most nagyon kellemetlen helyzetben lennék, ugyanis munkatársak is vagyunk. Viszont nem tudom, hogy ha legközelebb találkozunk a munkába, hogyan kezeljem a helyzetet, mit mondhatnék, titkon magyarázatot is várok, de nyilván nem kérhetem számon, és a méltóságomat is szeretném megtartani. Hogyan kelthetném fel újra az érdeklődését, mit tehetnék? Az a gond, hogy ebben a gyorsuló világban már olyan gyorsan váltanak a pasik. Exemmel is kb 2 hónapja szakítottunk, ő is egyébként, ezt a gyorsuló világot élte. Mindent el lehet intézni egy pár üzivel és már jön is az egyik csaj, aztán a másik és így tovább... De most ez a srác számomra felülírt volna mindenkit, de mégis történt, ami történt. Ti mit tennétek a helyemben? Jelenleg csak ülök, és várok magamban. Még mindketten tanulók vagyunk egyébként, majd hétvégén talán ő is ott lesz a munkahelyen, én is inkább hétvégente járok, de örülnék, ha beszélhetnék vele.

2018. jún. 18. 17:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És pedig tényleg hiányzik... de mit lehet tenni?
2018. jún. 18. 21:44
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Szóval amikor ott volt, veled foglalkozott, akkor nem akartál tovább lépni.

Most, hogy nem keres, már jó lenne, ha hívna magához?

2018. jún. 18. 21:50
 13/19 A kérdező kommentje:
De én eddig is mindig találkoztam vele, ha hívott... Csak az ottalvást mondtam neki, hogy még korainak tartom.
2018. jún. 18. 22:06
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

#11 Tenni mindig lehet valamit. Legfeljebb kiderül, hogy hiába teszed.

A kérdés nem az, hogy mit lehet tenni. A kérdés az, hogy bevállalod-e a csalódás kockázatát? Bevállalod-e, hogy téged is pofára ejthetnek? Bevállalod-e, hogy elveszted a büszkeséged esetleg?

Vagy csak a biztosra mész :) és rágod a körmöd, hogy mi lett volna, ha....

2018. jún. 18. 22:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Még azért nem sok mindent tudtam meg róla, ebből a pár találkozásból. Ez azért váratlanul ért, hogy így annyiban marad a részéről.
2018. jún. 18. 22:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Na de akkor megint jön az e hülye büszkeség kérdés? :/
2018. jún. 18. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Baromság, hogy le kellett volna feküdnöd vele. Nyilván más-más értékrendek vannak, de szerintem ha te komolyabbat akartál tőle, és a közös munkahelyet is figyelembe véve, teljesen jól csináltad és egyáltalán nincs okod szégyenkezni. Szégyellje ő magát, amiért ilyen "egyszerű" hozzád képest. :)

28F

2018. jún. 20. 07:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
És igen, köszönésen kívül nem is nagyon állnék szóba vele ezek után.
2018. jún. 20. 07:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia. Kérdező , itt vagy még ? Mi történt végül veletek ?
2023. szept. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!