Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi utáni ghosting?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi utáni ghosting?

Figyelt kérdés

Vasárnap randiztam egy lánnyal, viszont nem volt meg a kémia vagy nem tudom, és ezt a lányon is láttam. Hazaérve írtam neki Facebook-on, hogy

"szia, láttam rajtad, hogy annyira nem érezted jól magadat, ha nem szeretnél tovább ismerkedni, akkor nyugodtan mond meg, mert akkor többet nem írok, a telefonszámod is kitörlöm, és nem próbálkozok tovább"

Visszaírta, hogy de jól érezte magát, és szerinte menjünk el egy második randira is. Ez volt hétfő délelőtt, visszaírtam neki, hogy rendben, ahogyan gondolja, neki mikor lenne jó, de azóta nem írt, és meg se nézte amit írtam neki.

Nem értem miért kellett hamis reménysugarat adnia, amikor direkt mondtam is neki, hogy ha nem akar semmit az oké, akkor nem keresem többet.

2022. márc. 2. 08:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Egy ilyen üzenet után akkor se akarnék tőled folytatást, ha a világ legjobb randija lett volna. mire jó ez a passzív-agresszív, önsajnáltató faszkodás? Mire jó az, hogy előre eldöntöd, hogy a másik mit gondol és mit érez és utána azt várod, hogy még ő könyörögjön folytatásért? Teljesen elment az eszed. Szerintem is visszaolvasta párszor, látta a hatezer piros zászlót és úgy döntött, hogy megkíméli magát egy ilyen manipulatív hülyegyerektől. Jól is tette!
2022. márc. 2. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
11-essel értek egyet, egy ilyen üzenet nekem is elvenné a kedvem mindentől, ettől függetlenül a lány viselkedése is "érdekes"
2022. márc. 2. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Én se maradnék olyannal, aki még magyarul sem tudja magát kifejezni.
2022. márc. 2. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es, +1!
2022. márc. 2. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lefordítva: Neked tökmindegy, de ha a csaj nagyon akar, akkor teperhet érted.

Már bocs, de ép lelkű nő ezek után nem fog talizni veled.

2022. márc. 2. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!