Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegeti a sztorijaimat ha ghostingolt?
Figyelt kérdés
Volt egy srác aki pár hét után ghostingolt azonban azt vettem észre hogy nem is követjük már egymást de mindent megnéz amit kirakok. Fogalmam sincs miért érdekli ennyire ha egyszer ghostingolt. Ezzel csak összezavarja az agyam és elülteti a gondolatot a fejemben hogy talán mégis érdeklem. Mi lehet az oka ennek a gyerekes viselkedésnek?2022. márc. 14. 21:18
1/13 anonim válasza:
Mert megteheti.
Vsz nem csak a tiedet nezegeti
2/13 anonim válasza:
Nincs jelentősége, csak unalomból végigpörgeti.
3/13 anonim válasza:
Én megnézek mindig mindent instán.
4/13 anonim válasza:
gondolom vegigporgeti ami van, bar az gyanus ha mar nem kovet...
5/13 A kérdező kommentje:
Én is megnezek mindent, de azért fura mert a srác nem is követ engen
2022. márc. 15. 10:49
6/13 anonim válasza:
Mondjuk a story olyan, hogy ha egyet megnézel, utána már lapozza is tovább mindenkiére.
7/13 anonim válasza:
De ha nem követ, hogy látja a storydat?
8/13 A kérdező kommentje:
Ha nem privát a fiókja valakinek akkor mindent meg lehet nézni
2022. márc. 16. 23:24
9/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem érdekled eléggé ahhoz, hogy keressen és kapcsolatot alakítson ki veled, de az egóját azért izgatja mit csinálsz. Tipikus manipulatív, nárcisztikus viselkedés.
10/13 anonim válasza:
ha már megdugott, lehet céltudatosan csinálja, hátha egyszer még felhúzhat magára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!