Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiszteletlenebb, bunkóbb, amióta megtudta a valós korom?
30 vagyok, randira hívott egy kollégám, aminek nagyon is örültem, mert régóta tetszett. Jól is sikerült az első randi. Utána viszont szóba került, hogy ki hány éves, és akkor kiderült, hogy azt hitte, hogy 22-23 körül vagyok. Azóta másképp viselkedik, sokkal lazább, sőt, néha átmegy kicsit bunkóba, önteltbe, és azt kommunikálja, hogy ha jót akarok magamnak, akkor ne táncoljak vissza, örüljek, ha akar tőlem bármi komolyat. Nem mondta ki szó szerint, de érezteti.
Nekem már egyáltalán nincs kedvem vele lenni.
Miért jött ekkora pálfordulás? Lenéz azért, mert már elmúltam 30 és szingli vagyok? Hiszen ő maga nézett 22 éves csajnak, és ő csorgatta rám a nyálát, ráadásul ő még így is 6 évvel idősebb nálam. Az is kicsit elvette a kedvemet, hogy 36 éves létére 22 évessel akart kezdeni (hiszen annyinak hitt).
14-es, elferdíted a történetet. 22 évesen az ember már jó ideje felnőtt, ha olyan a végzettsége akkor akár már 2-3 éve dolgozik. Nincs olyan törvény, hogy egyik felnőtt ember a másik felnőtt embert csak akkor hívhatja el randizni, ha maximum 10 év közöttük a korkülönbség.
Miért is kellene bármit is tanulnia ennek a 36 éves férfinek? Mi alapján gondolod, hogy büntetést érdemelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!