Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tiszteletlenebb, bunkóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiszteletlenebb, bunkóbb, amióta megtudta a valós korom?

Figyelt kérdés

30 vagyok, randira hívott egy kollégám, aminek nagyon is örültem, mert régóta tetszett. Jól is sikerült az első randi. Utána viszont szóba került, hogy ki hány éves, és akkor kiderült, hogy azt hitte, hogy 22-23 körül vagyok. Azóta másképp viselkedik, sokkal lazább, sőt, néha átmegy kicsit bunkóba, önteltbe, és azt kommunikálja, hogy ha jót akarok magamnak, akkor ne táncoljak vissza, örüljek, ha akar tőlem bármi komolyat. Nem mondta ki szó szerint, de érezteti.

Nekem már egyáltalán nincs kedvem vele lenni.

Miért jött ekkora pálfordulás? Lenéz azért, mert már elmúltam 30 és szingli vagyok? Hiszen ő maga nézett 22 éves csajnak, és ő csorgatta rám a nyálát, ráadásul ő még így is 6 évvel idősebb nálam. Az is kicsit elvette a kedvemet, hogy 36 éves létére 22 évessel akart kezdeni (hiszen annyinak hitt).

2022. dec. 4. 13:19
1 2 3
 11/23 1112 ***** válasza:
100%
*szal önérzete egyszerre két módon, egója zavarja, hogy már egy 30 éves nőre mozdult rá.
2022. dec. 4. 14:32
 12/23 1112 ***** válasza:
*"mozdultrá"-t inkább idézőjelbe.
2022. dec. 4. 14:32
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

"sőt, már tervezem, hogy holnap, a többiek előtt adom ki az útját."

Téged minősít ha mások előtt teszed, egyébként igazad van hogy kukázod, de maradj te a normális fél és ne alázd meg!

2022. dec. 4. 14:44
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

"Téged minősít ha mások előtt teszed, egyébként igazad van hogy kukázod, de maradj te a normális fél és ne alázd meg!"

Aki 36 évesen fiatal lányokra akar rá menni minimum, hogy nyilvánosan kell megalázni, különben sosem tanul belőle.

Tudja már, hol a helye a vén herének.

2022. dec. 4. 14:49
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
végül is jogos! 13.voltam
2022. dec. 4. 14:55
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
#14. Ha a nyilvános megszégyenítés a minimum, akkor mi az optimum? Kasztrálás esetleg....?
2022. dec. 4. 15:24
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Azért a 36 éves férfi korántsem vén, ahogy a 30 éves nő sem az. De az tény, hogy eléggé tiszteletlen veled, kérdező. Ezért inkább ne kezdj vele kapcsolatba, viszont ezt a méltóságodat megőrizve hozd a tudtára. El lehet őt úgy is igazítani, hogy visszavegyen az arcából és elkezdjen tisztelni. 🙂
2022. dec. 4. 16:35
 18/23 anonim ***** válasza:
92%
Én magát a helyzetet nem értem, érintettként, sőt ennél érintettebbként, mivel 38 évesen néztem ki sokkal fiatalabbnak és kezdeményeztek nálam fiatalabbak, 30 körüliek. Megtudja a koromat, nem felel meg neki, akkor kocc van, nem engem keres. Nincs onnantól beszólogatás, szemétkedés, degradálás, meg a borzalmas jövőm vízionálása. Húzzon el 🤷 Ez a válásom után volt. Azzal kezdtem mindig hogy a látszat csal és gyerekem is van, csak hogy megadjam a lehetőséget a lelépésre még időben. Ami a vicces hogy senkit se tántorított el. Végül a befutó akkor 27 éves volt, vele négy éve vagyunk együtt, azóta már a férjem.
2022. dec. 4. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem legalja dolog lenne ez a "többiek előtt adom ki az útját". Egyszerűen csak közöld vele, hogy nem szeretnéd folytatni az ismerkedést. Jön majd egy-két epés beszólás, de ha nem reagálsz rá, akkor majd abbahagyja.

Ez a bosszúállósdi körülbelül ugyanarra az erkölcsi polcra rak be téged, mint ahol ez a tökelütött kollégád van.

2022. dec. 4. 17:39
 20/23 anonim ***** válasza:
61%
Ha mások előtt vetítve akarod élni a magánéleted, akkor nagyon valószínű, hogy nem a még mindig feszes feneked, hanem az éretlen személyiséged miatt gondolt 22-nek, és a megváltozott viselkedését is ez magyarázza.
2022. dec. 4. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!