Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy 11-12 éves koromig népszerű voltam a lányok körében, sok lány barátom volt, majd 12 éves korom után elpártoltak tőlem?
Egy 11-12 évesnek teljesen más az értékrendje, mint később. A továbbiakban tart az az időszak, amikor egyre jobban elkezd érni fejben.
11-12 évesen még csak játszótárs, haver kell. Később már egy fiú leszel, nem "egy másik gyerek" - gondolom változik az érdeklődési kör is.
En is igy jartam. 12-13 eves koromban sok csaj volt belem szerelmes, de akkor nem kulonosebben erdekeltek a lanyok....
37F incel
1
Ezt úgy érted, hogy fejben nem kezdtem el “érni”, amíg az összes többi lány igen? Csak én maradtam le?
2
És abból kiindulva, hogy incelnek nevezed magad, szerinted ez annak tudható be, hogy később nem előnyödre fejlődött a külsőd?
4
Igen, de akkor ez azt jelenti, hogy az illető gyerek külseje pubertáskorban nem előnyére alakul? Mert egyidejűleg lúzerré is avanzsáltam, holott előtte egyáltalán nem voltam az, sőt. Nagy volt a sokk, hogy hirtelen mindenki ellenségessé vált, pedig ugyanaz a közösség volt.
Pont a kamaszkor határa a 11-12 év. Itt kezd kialakulni a saját személyiség, a szexuális érettség. 11-12 éves korig játszótársak vannak, nem úgy tekint a lány a fiúra, mint később.
Azokat a lányokat elkezdte más érdekelni, ez nem feltétlen a te hibád. Inkább az ez után szőtt barátságok a fontosak.
Nem tudom. Ez az egyik legnagyobb rejtely az eletemben....
37F incel
9
Tanulmányi eredményekben. Meg rendes voltam, nem mentem bele piszkos játékokba, kibeszélésekbe, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!