Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Népszerű még a Tinder így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népszerű még a Tinder így a covid alatt/után?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok? Még mindig sokan használják? Főként milyen kapcsolatokra lehet szert tenni manapság? (pl. Covid miatt visszaesést-e a csak szexet keresők száma?, kevésbé mennek bele a felek a személyes találkozóba? Stb)

Azt is írjátok le kérlek melyik nemmel és korosztállyal kapcsolatban teszitek az észrevételeket.

Köszönöm.

2021. jún. 16. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Ugyanúgy népszerű. 27 éves vagyok, 20-25 éves lányokkal ismerkedem. Azt látom a legtöbbjük kapcsolatot keresni van fent. Személyesen találkozni sem fél már senki kb 1,5-2 hónapja.
2021. jún. 16. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokan. 35-45 éves férfiakkal ismerkedem, ezek közül sokan csak szexet, vagy valami kötetlen dolgot akarnak, de lehet találni olyat, aki rendes kapcsolatra vágyik. A megbeszélt találkozókra idáig mindenki eljött.
2021. jún. 16. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Népszerű, de ha férfi vagy, és nem nézel ki teljesen tökéletesen, ugyanúgy szökőévente egyszer lesz matched, mint azelőtt.
2021. jún. 16. 08:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb híján ugyanolyan népszerű.
2021. jún. 16. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

24-32 éves férfiakat kerestwm január és május között, bp és közvetlen környezete. A választék óriási. Itt ismertem meg a barátomat, akivel másfél hónapja vagyunk együtt. Mindketten hosszútávú, egyelőre szexmentés, érzelmi kötődésekre alapuló kapcsolatot kerestünk. De találkoztam bőven barátot keresőkkel (nem sok) és csak szexkapcsolatot keresőkkel is (kb negyede). A leggyakoribb aki nem tudja, szex vagy kapcsolat is lehet felőle

23N

2021. jún. 16. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jún. 19. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Biztos népszerű, bár engem mindig shadowbanol a Tinder egy idő után, mert nem húz jobbra senki.

21F

2021. jún. 19. 19:31
 8/11 anonim válasza:
Nekem a Tinderrel csak a baj volt
2021. jún. 20. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
A karantén(ok) alatt rengetegen regisztráltak unalomból, mivel élőben sokkal nehezebb volt ismerkedni, mint covid előtt, úgyhogy szerintem sokkal népszerűbb is lett, mint előtte. Hogy ezek közül mennyien használják AKTÍVAN, tehát ténylegesen randiznak is tinderről, azt nem tudom. Mindenesetre csökkenni nem hiszem, hogy csökkent volna a népszerűsége.
2021. aug. 18. 04:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem előtte, most sem és ezután sem működik úgy ahogyan szerettem volna.
2021. aug. 19. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!