Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány, ha egy férfi ennyire nem társasági lény?
Tegyük fel, hogy megtetszik neked valaki. Intelligens, jóképű, remek karrierje van, és nem arról van szó hogy keveset társalogna akkor, amikor közösségben van, egyszerűen csak ritkán jár el közösségbe. Ritkán megy bárhova is. Ez mennyire venné el a kedved?
Az a helyzet, hogy kevés barátom van és alapvetően kevés alkalommal teszek lépéseket annak értekében, hogy kapcsolatot létesítsek emberekkel. Azzal a néhánnyal, akivel jóban vagyok, velük viszont sokat társalgok. Ezért az idegenek engem introvertáltnak gondolnak, a közeli ismerőseim pedig extrovertáltnak.
Másokhoz képest ritkábban van kedvem elmenni otthonról különféle programokra, amikor pedig lenne, akkor az éppen nem alkalmas a kevés barátom közül egyiknek sem, főleg most, hogy új helyre költöztem és messzebb vannak.
Ha lenne barátnőm, igazából ez a része megoldódna, mert akkor legalább lenne kivel menni valahova.
De vajon mennyire visszataszító az, ha valakinek ennyire kevés emberi kapcsolata van és ennyire nem jár el sehova sem? Így pl nagyon minimális tapasztalatom van különféle közösségi élményekben, pl táncolni sem tudok, soha nem is szoktam.
Közösségi médián állandóan látom az ismerőseimet, hogy itt voltak, ott voltak, ennek kb az egytized része az amennyit én megyek, vagy még annyit sem. Tengerpart, fesztivál, mozi, kocsma, stb.
Pedig még meg is tehetném, mert nagyon jól keresek.
Az érem jó oldalára viszont nagyon sok pozitívumok hangoznak el nőktől a személyiségemet de még a kinézetemet illetően is. De ezeket olyanok mondják, akik nem ismerik a magánéletem igazán, például kolleginák a munkahelyen. Nekik tetszem, elég nagy arányban.
De ha elhívnám randira és ez kiderülne, hogy igazából az idő nagy részében olyanokkal töltöm el az időt, hogy pl. kiírom ezt a kérdést, míg mások éppen Wellness hoteleznek vagy a hegyekben sétálnak (amit amúgy én is szeretek), lehet, hogy nem lesz kedve második randihoz. Legalábbis ettől tartok. Mert természetesen nőkkel sincs sok tapasztalatom.
Vajon a többség ezzel együtt is elfogadna, ha igazán tetszem?
hogy pl. kiírom ezt a kérdést, míg mások éppen Wellness hoteleznek vagy a hegyekben sétálnak (amit amúgy én is szeretek), lehet, hogy nem lesz kedve második randihoz.
Ez így van. Ha össze is jössz egy nővel és kiderül h nincs barátod, nem mész soha más pasikhoz haveri összejövetelre, nincs közös utatás, túra, mozizás stb, akkor egy idő után kiábrándulnak belőled. Max fél év után meghal a kapcsolat, ha a nő szociális emberke akkor még hamarabb. Az meg külön gáz a szemükben ha netezéssel töltöd a szabadidődet és nem pl olyan hobbival, amiben pénz van. Nekem nagyon sok ismerősöm van, tűzoltók, rendőrök, stb. Mindnek csinos felesége van. De ezt átlagbérből és kevés szociális képességgel nem tudnák fenntartani. Az az első ha hazaérnek, hogy nyáron pl mennek idős emberekhez füvet nyárni minden nap máshoz jó pénzért, a másik ételfutár esténként, a 3. autószerelő maszekban, a 4. pedig házak szigetelésével foglalkozik maszekban, 5. meg masszőr maszekban. Plusz mindegyiknek eszméletlen nagy haveri, ismerősi köre van, jóban vannak ügyvédekkel (mert pl csinálták az autóját, vagy szigetelték a házát), orvosokkal, stb. Csak így tudnak felnézni rájuk a csinos barátnőik, feleségeik. Nekem minden ismerősöm ilyen, 2-3 munkát visz, vasárnap meg viszi az asszonyt kirándulni mind.
3-as, minek töltsem a szabadidőmet is olyannal, amiben pénz van, ha már az egyetlen munkahelyemmel is többet keresek, mint a tűzoltó a főállásával és az összes mellékmunkájával?
Maximum tanulással töltöm, ha úgy nézzük az is pénz, mert fejlesztem magam és az csak előnyös lesz a fizetésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!