Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hátrány az ha a fiú nem túl magabiztos és nem a társaság középpontja?
A testtartásommal nincs gond, nem vagyok begörnyedve de nem vagyok túl beszédes, vagyis inkább helyzettől, társaságtól függ. Nem járok buliba, voltam már párszor, sok ismerősöm még azt se tudja rólam elképzelni hogy megiszok 1-2 sört. Amúgy nagyon ritkán iszok és egyáltalán nem cigizek. mondták már hogy nem vagyok csúnya, vki szerint helyes vagyok de nem tudom felkelteni a lányok érdeklődését, volt aki le is pattintott.
Azért kérdezem mert még nem volt barátnőm és nem tudom mi lehet velem a probléma.
F20
Szerintem egyáltalán nem, én kb. ugyanez vagyok csak lányban, a magabiztosságodon pedig csak is önerőből tudsz változtatni, én is ezt csinálom.
L20
nekem is többen mondták h helyes vagyok stb, de önbizalmam szinte semmi. el akarok kezdeni kondizni (állítólag önbizalom növelőként is fel lehet fogni...). bulizni anyagi okokból nem mindig jutok el, de a haverok mindig hívnak. bnőm még nem volt (egy olyan csajhoz se kerültem érzelmileg elég közel..), csak voltak sok ilyen futó "kalandom".
17\f
Pont ugyan így vagyok csak fiatalabb.
16f
itt írják a sok kamut,de elárulom neked,én voltam mindíg az aki tolta a jó poénokat,én mondtam mindíg hova menjünk és miért,az én társaságomat keresték mindíg.
rám tapadnak a nők,a többivel meg nem nagyon foglalkoznak.
ez személyes tapasztalat.
24/ff
Nálam nem hátrány, inkább a nagyszájú bunkókkal van bajom.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!