Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben ismerkedve miért zavarja a lányokat kevésbé a korom, mint a neten ismerkedve? 28/F
Tavalyig egyetemre jártam, mert később is kezdtem el, érettségi után kihagytam néhány évet és dolgoztam. Az ismerősi körömben ezerszer több a 20-24 éves ember, mint a korombeli 25-30 éves emiatt is. (Meg mert másik városban élek, mint ami a szülővárosom és nincsenek itt a gyerekkoromból ismert korombeliek.) Lányokkal ismerkedni is főleg 20-24 körüliekkel szoktam sokkal gyakrabban.
Azt vettem észre a neten ismerkedve sokszor találkoztam azzal, hogy fiatalabb lányok vissza se jelöltek, gondolom túl idősnek gondoltak, mert ugye ott egyből ki van írva az ember kora és lehet már ki lettem szűrve az alapján a legelején. A való életben viszont ez azt látom nem zavarja a legtöbbeket, főleg hogy eléggé fiatalnak nézek ki, ránézésre 21-23 évesnek szoktak gondolni így 28 évesen, mert kisfiús arcom van. Persze megmondom a korom, ha szóba kerül, de nincs ott úgy a homlokomra írva, mint netes ismerkedéskor.
Olvasd a Gyakorit!
Itt a 30 éves öreg. A 40-est meg sokak szerint lassan pelenkázni kell, mert vénember.
Meg hány olyan kérdés van, hogy a fiú 21 a lány 18 és megkérdi a lány, hogy ez ciki-e?
És ugye amit a környezetükben látnak a lányok. A sok lerobbant, piás pali.
3.-ra.
Baromság. Mert pont a 20 évesek akarnak élni, és ahhoz pénz kell, ami egy 30-as pasinak van, de egy 20 éves kölyöknek nincs.
És le ne írd, hogy nem számít a pénz!!! Mert a jó cuccok, a kajálások, a belépők, a pia, a buli, az utazás, a lakhatás, a ... nincs ingyé'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!