Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, linkelnétek be olyan körmöket, ami tetszik nektek egy nőn?
nokent kovetem:D
kivancsi vagyok, bar nem az fogja meghatarozni, hogy milyen a kormom, hogy random pasiknak tetszik-e. illetve ez is egyeni, de szerintem egy rovid, szep formaju, apolt, termeszetesre lakkozott koromre senki nem fogja azt mondani, hogy csunya.
az, hogy pl. a piros lakk vagy mindenfele szin tetszik-e nekik, nagyon izlesfuggo.
Például. Ez a hossz és forma kb. bármilyen színben, ami illik az alkalomhoz és a viselőjéhez.
igazából csak az tetszik, amit a 2-es linkelt
szín persze lehet más, sőt, jobb is a natur, visszafogott, mint a vörös, de méretre ez a szép.
Francia, baby boomer, nude. Max különleges alkalmakra jók a cicomás, kövekkel kirakott, csilivili körmök, egyébként szerintem a visszafogottan elegáns verziók minden öltözködási stílushoz jobban passzolnak.
De ez csak egy férfi véleménye :)
Köszi. 😊 Szerintem a legtöbb férfinek az ilyesmi tetszik. Esetleg átlátszó lakkal vagy lakk nélkül. Van, akinek jól áll a többszínű is, vagy ha nagyon ragaszkodsz a kövekhez, egy egész minimális abból is tud jól kinézni, de nem hétköznapra, hanem valami kiöltözősebb alkalomra. Az a vicc, hogy pl. kövesből neten nem is találok olyan képet, ami tetszene. És 40 fölötti nőknek szerintem a kevesebb több, tehát inkább olyasmi, amit linkeltem.
Persze tudjuk, hogy magatoknak (meg főleg egymásnak) csináljátok, nem nekünk, de jól esik, hogy egyszer valaki minket is megkérdezett. 😄
#7 vagyok
Bocs, színtelent akartam írni, nem átlátszót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!