Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam és két évig fogszabályzózom akkor olyan 35 éves korom körül már fogok kelleni a vékony alkatú csinos nőknek is?
Lehet jönni a "keress fel egy pszichiátert / kasztrációs központot / elfekvőt" verklivel csak sajnos már lepereg.
A nőket különösebben nem érdekli ha depressziós a pali vagy szorong vagy egy nettó szerencsétlen, céltalan, csak magas legyen és jóképű és felpörögjön tőle az érzelemfaktor.
Én jobban állok az életemben, és objektiv szinten többet elértem, mint sok megzuhant szépfiú, akik mégis jobban kellenek a csinos szép fiatal lányoknak, pusztán azért mert jóképüek és magasak. És persze kigyúrva sincsenek, csak alapból jó a testalkatuk.
És is kellek lányoknak, csak hát sosem a vékony fiatal (vagyis igazából akármilyen korú), a legtöbb ember által csinosnak tartott nőknek, csak max az átlagosaknak meg az idősebbeknek, akik esetleg fiatalon néztek ki jól.
Ja és az a lemez is uncsi már, hogy ha én átlagos vagyok, akkor érjem be az átlagos nőkkel, mivel az átlagos nők nagoyn nem akarják beérni átlagos, azaz hozzájuk való, himnemükkel.
Persze nekik egész más fogalmuk van az átlagos férfiről, mint amit a fogalom valójában jelent. A nőknek az átlagos férfi nagyjából láthatatlan. Az átlagos nők, az objektive vonzó (tehát valamiben a mezőny felső 20%-ában teljesítő) himnemüekre mondják azt, hogy átlagos. Mivel ez a belépőszint.
Mondjuk azt sosem értettem, hogy az érintett férfiak miért érik be ilyen szürke egerekkel.
Több nővel is ismerkedtem, akik abban a pillanatban elkezdtek fintorogni, ahogy megláttak élőben. ÉS mondhattam akármit, a kocka el volt vetve, mert nem akartak engem spermadonornak.
Aztán ezeket a nőket később átlag feletti férfiakon csimpaszkodva láttam később. Ja és olyan nőkről beszélünk, akik nettó szerencsétlenek voltak. Depressziós, szorongó, sikertelen nők, akik jobbára úgy próbálták kibekkelni az életet, hogy a lábuk között van egy meleg rés.
A kérdésre visszatérve. Ha jobban néznék ki (ami nekem továbbra is homály, hogy ez a DNS-emet hogyan változtatja érdemen), akkor hirtelen és megmagyarázhatatlanul jó lennék a szép nőknél is?
Most meg el vagyok mondva minden retardáltnak és selejtnek?
ÉRDEKES.
Főleg az az érdekes, amikor nők a szerencsétlen, szorongó, depressziós és mégis abuzív, de szépfiú exükről úgy nyilatkoznak, hogy "de ő jó ember volt"
figyi haver, megértelek :(
ez az egyetlen hely, ahol úgy érezheted hogy bármilyen beleszólásod van a körülötted lévő világ dolgaiba :(
szánlak :(
óriási vagyon és / vagy tökéletes testi adottságok garantálják
felesleges tagadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!