Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam és két évig fogszabályzózom akkor olyan 35 éves korom körül már fogok kelleni a vékony alkatú csinos nőknek is?
Lehet jönni a "keress fel egy pszichiátert / kasztrációs központot / elfekvőt" verklivel csak sajnos már lepereg.
A nőket különösebben nem érdekli ha depressziós a pali vagy szorong vagy egy nettó szerencsétlen, céltalan, csak magas legyen és jóképű és felpörögjön tőle az érzelemfaktor.
Én jobban állok az életemben, és objektiv szinten többet elértem, mint sok megzuhant szépfiú, akik mégis jobban kellenek a csinos szép fiatal lányoknak, pusztán azért mert jóképüek és magasak. És persze kigyúrva sincsenek, csak alapból jó a testalkatuk.
És is kellek lányoknak, csak hát sosem a vékony fiatal (vagyis igazából akármilyen korú), a legtöbb ember által csinosnak tartott nőknek, csak max az átlagosaknak meg az idősebbeknek, akik esetleg fiatalon néztek ki jól.
Ja és az a lemez is uncsi már, hogy ha én átlagos vagyok, akkor érjem be az átlagos nőkkel, mivel az átlagos nők nagoyn nem akarják beérni átlagos, azaz hozzájuk való, himnemükkel.
Persze nekik egész más fogalmuk van az átlagos férfiről, mint amit a fogalom valójában jelent. A nőknek az átlagos férfi nagyjából láthatatlan. Az átlagos nők, az objektive vonzó (tehát valamiben a mezőny felső 20%-ában teljesítő) himnemüekre mondják azt, hogy átlagos. Mivel ez a belépőszint.
Mondjuk azt sosem értettem, hogy az érintett férfiak miért érik be ilyen szürke egerekkel.
Több nővel is ismerkedtem, akik abban a pillanatban elkezdtek fintorogni, ahogy megláttak élőben. ÉS mondhattam akármit, a kocka el volt vetve, mert nem akartak engem spermadonornak.
Aztán ezeket a nőket később átlag feletti férfiakon csimpaszkodva láttam később. Ja és olyan nőkről beszélünk, akik nettó szerencsétlenek voltak. Depressziós, szorongó, sikertelen nők, akik jobbára úgy próbálták kibekkelni az életet, hogy a lábuk között van egy meleg rés.
A kérdésre visszatérve. Ha jobban néznék ki (ami nekem továbbra is homály, hogy ez a DNS-emet hogyan változtatja érdemen), akkor hirtelen és megmagyarázhatatlanul jó lennék a szép nőknél is?
Most meg el vagyok mondva minden retardáltnak és selejtnek?
ÉRDEKES.
Főleg az az érdekes, amikor nők a szerencsétlen, szorongó, depressziós és mégis abuzív, de szépfiú exükről úgy nyilatkoznak, hogy "de ő jó ember volt"
11
Ha így lenne, nem lenne egy csomó közmunkásnak, utcaseprőnek, gyári munkásnak meg még sorolhatnám nője/felesége..bár ezeknek se egy topmodell jutott az tény, de attól még van nekik.
milyen jó, hogy rögtön eltérited a témát, ha nem neked kedvez a vita iránya;)
képzeld nekem is jutnak nők, és nem csak 5 évente 1-1 kósza dugás.
csak kicsit felmerülnek kérdések, hogy a nettó szerencsétlen, céltalan életű és nem is intelligens, de magas és jóképü fiunak miért van mindig jó testű csinos vékony fiatal csaj, nekem meg miért kell beérni csúnyábbakkal, miközben nekem jobban megy a szekér.
Persze nincs semmi baj a rendszerrel, csak azzal hogy mindenki VEHEMENSEN tagadja, hogy igy müködik a dolog.
ja és amugy volt kimutatás, hogy a legtöbb "szingli" pont az épitőmunkások és hasonló férfiak közül kerülnek ki
bezzeg a hasonlóan "alja" munkát végző nők sokkal kisebb arányban maradnak egyedül.
ezek szerint az épitőmunkásnak nem jut a hozzávaló nő, hanem leginkább semmilyen.
Nem unod még?
Senki nem kíváncsi a hülye felfogásodra!
Szia, hát a reakcióid alapján nem tudom mennyire vagy az én válaszomra kíváncsi, de hátha tudok vele segíteni neked vagy másnak - előre is elnézést ha felbosszantalak vele.
Én egy nagyon ocsmány és alacsony nőként azt tudom javasolni, hogy legyél inkább gazdag és sikeres, hogy az általad preferált nők összejöjjenek veled - persze ez nem őszinte szerelem lesz, de én úgy látom a szöveged alapján, hogy te nem mély kötődést keresel, csak szexet - így ezt tartom számodra a legjobb konstrukciónak. Jó megoldás az is ha prostitualtakhoz jársz, es akkor megvan a változatosság is, anélkül hogy bárkit is érdekelnének az ideológiai nézeteid.
A fogszabályzót csak azért nem javaslom amiert én sem vágok bele: az is egy marha drága kezelés (a kiegészítesről mint pl. logopédus, extra szájápolás nem is beszélve), hosszú évek szenvedésével, de ha más hiba is van az arcodon akkor az egész tök fölösleges volt, mert ott leszel ahol elindultál. Mármint ha a csajozás a kizárólagos cél és hiszel abban, hogy a jóképűséged hianya korlátoz - ha a saját önbizalmadat akarod növelni meg tényleg csak ez az egy baj van veled akkor hajrá, legyél egészségesebb és jobb, de csodát ne várj tőle.
Légy óvatos, mert ha egy szép és rendes nő őszinte szerelmét akarod egy életen át, akkor nem élt még ember aki 10 évnél tovább fent tudott volna tartani egy álcát - és ezzel a mentalitással egy rendes nő nem fog tudni szeretni téged, hiszen ő akármilyen jó, a te szemedben egy darab szemét, egy dugható húsdarab lesz és semmi más - pozitiv visszacsatolás nélkül meg egyszer a legjámborabb személy is feladja a másikba vetett hitét. Ez meg meg tud törni egy ártatlan lelket. A pénzes csábítás azert sokkal testhezállóbb számodra, mert úgyis önző rohadékok fognak rámenni mint légy a szarra, őket meg nem fogja érdekelni, hogy amúgy mit gondolsz róluk amíg hozzájutnak a pénzedhez, téged meg nem érdekelnek az ő érzéseik, hiszen tudod, hogy önzők és ezzel a kör be is zárult.
Továbbá azt is javaslom, hogy hagyd a számodra csúnya nőket, mert nem csak nekik megalázó, hanem neked is: mérges vagy, frusztrált és sértett, hosszútávon magadnak is ártasz ezzel, amit meg nyújtanak azt meg tudod kapni a feljebb már említett szolgáltatoktól.
Ha hiszel abban, hogy te tudod az igazságot, és amit leirtál az a boldogsághoz vezető ösvény, akkor te járd azt, és majd az évek vagy téged igazolnak, vagy nem - de ha annyira hatalmas az igazságérzeted mint amennyire sértett vagy, akkor senkit nem taposol el a saját boldogságodért semmilyen statisztika miatt. Én legalábbis nem tenném, hiába tudnék előhozni olyan számokat a teljes emberiségre vonatkoztatva, ami igazolja, hogy a fajunk megérett a pusztulásra: ha nincs remény abban, hogy a világ jóra fordulhat akkor a létezés nem tartogat semmilyen pozitívumot az egyén számára. (Nem kérek privátot.)
Tehát nem érted, hogy a nőknek miért tetszenek a jó pasik, de azt igen, hogy a férfiaknak miért tetszenek a jó csajok?
(Ugyanazért. Mindenkinek a szép tetszik. 🤯🤯🤯)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!