Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik/nők, ti mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik/nők, ti mit gondoltok? Nem tudok kiigazodni ezen

Figyelt kérdés

Egy férfival elmentünk 2. randira, ahol kb. az egész napot együtt töltöttük. Nagyon jól éreztem vele magamat, azt vettem észre, hogy ő is. Végére igaz kelleténél kicsit többet ittunk.Ölelkeztünk meg kézenfogvást sétáltunk, meg olyan védelmező volt irányomban. A végén már lehet csinált 1-2 olyan dolgot, hogy utólag félek lehet kínosan érzi magát. Eltelt már lassan 1 hét, és alig volt üzenetváltás, nem is hívott el 3. randira. Elfoglaltnak ismertem meg, munka mellett egyetemre is jár. Lehet most egy sűrű hete van, vagy/és kínosnak érzi magát a múltkori miatt. De zavar, hogy nem hozza fel a 3. randit... Az előző randi után ő írt rám először, cseréltünk telószámot is meg facebookot is.

Létezik, hogy még nem csesződött el semmi és van még remény?

Tapasztalatlan vagyok egyébként randizás terén, meg félek elrontottam valamit.

Ha nem csetelős, és elfoglalt, akkor ez még belefér, hogy 2 naponta ír valamit, vagy reagál? Tudom nem vagyunk egy pár, de megőrjít, hogy nem tom mi van.

2022. nov. 30. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Te mennyit keresed?

Te miért nem kérdezed meg szeretne e újra találkozni?

2022. nov. 30. 23:06
 2/4 A kérdező kommentje:

En hamarabb irtam neki mindig, mint o.

Masodik randira en hivtam meg, azert nem akartam most en ezt elloni. De mar elhataroztam, hogy megteszem megint most....de a noi megerzesem jobb volt. Ennyi volt, nincs ideje ismerkedni.😅

2022. nov. 30. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

- Szia, elég keveset írsz, én szeretnék többet beszélgetni, mert nekem az a normális. Te esetleg nem szeretnél? Miért nem írtál? Fogsz majd többet írni? Bánt valami téged? Nekem elmondhatod nyugodtan.

Az egyenes kommunikáció ÉVEKET menthet meg.

2022. dec. 1. 01:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt megfogadom.Koszi. de usse ko mar, csavo volt aki tudtomra adta nem chatelos. Aztan zaklatni sem akartam.
2022. dec. 1. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!