Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodnii rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodnii rajta, az ilyen férfiakat hogyan kell kezelni ?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja ismerjük egymást. Eleinte nagy volt a szikra, nagyon élveztük egymás társaságát, akkor is állandóan beszéltünk mikor két hétig nem tudtunk találkozni. Nagyon magabiztos fiúnak tűnt, azonban mikor intimebb témáról lenne szó, illetve az intim pillanatokban is nagyon visszahúzódó és félénk lesz. És annyira ellentmondásos, hogy nem tudok rajta kiigazodni ! Én is nehezen fejezem ki magam, de mivel ilyen férfival még nem volt dolgom, nem tudom hogyan kezeljem, mivel egyikünk sem kommunikál. És amit nem értek, hogy néhány (ebből a helyzetből adódóan ) kínosabb szituáció után még mindig beszélünk és találkozunk, nem csak a szex miatt, együtt nézünk sorozatot, étterembe megyünk stb...

Pedig úgy voltam vele már kétszer is, hogy biztos ez volt az utolsó alkalom. Illetve gyakran érzem úgy, hogyha én magabiztos illetve laza vagyok, akkor egyből követ mindenben, neki is jó kedve lesz. Nem tudom miből adódik ez a félénksége, nagyon helyes fiú, illetve a kisugárzása is magabiztosságot áraszt. Emellett nem tudom hogyan hozakodjak elő a mi van kettőnk között témával...

Én 23 ő 24

2022. ápr. 9. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:

1. ez fejlődni fog vagy

2. a szakítás szélén vagytok.

az 1. pont esetén a pasid nem csak aranyos, de türelmes is.

2022. ápr. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!