Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodni a srácon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni a srácon. Csak illendőségből írta, hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés

Ez lesz a 2. talalkozo. Az elso nem sikerult a legjobban, mert en nehezen nyilok meg, es tavolsagrarto vagyok...viszont ra nehany napra kerdezte,hogy hogy vagyok, es hogy szombaton talalkoznank-e.

Tegnap meg viccelodtunk is irasban, habar lehet nem ertette a "viccem" arrol, hogy en tenyleg tavolsagtarto vagyok az elejen..fizikai ertelemben fokepp. Megszakadt a beszelgetes tegnap...

Ma irtam neki,hogy jo lenne e hogy ha 6kor talalkozunk.?.erre irta,hogy jo e az 5...

Rossz erzesem van ezzel kapcsolatban, mert lehet nem is akar talalkozni, akkor mar talan tegnap fixalta volna az idopontot,hogy ma hanykor. Mint az elso talalkozonal.

Banom,hogy rakerdeztem, mert lehet csak illendosegbol talalkozik velem...es mivel 5kor, igy meg utana neki belefer az idobe,hogy egy masik lannyal talalkozzon majd este...Szoval olyan erzesem van,hogy azert nem irt nekem se tegnap az idopontrol ,se ma,mert igazabol nem is akar talalkozni

2021. nov. 6. 11:31
 1/6 A kérdező kommentje:

Igy lehet jo a talalkozo? Ilyen hangulatban?

Pedig en vartam mar elegge...😓

2021. nov. 6. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Tiszteletben tart.

Ha tavolsagot akarsz tartani, hagyja es nem fog idoponttal nyomulni, de ha nyitsz felé latni akarod, akkor abban is benne van.

Hagy teged irányítani.

2021. nov. 6. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem túlizgulod :) Az hogy távolságtartó vagy, nem baj, ilyen a jellemed fogadd el és kész.

A pasik meg nem szoktak "illendőségből" kapcsolatot tartani egy nővel, meg találkozgatni velük. Szóval egyértelműen érdeklődik irántad. De azért azt ne várd, hogy rögtön megkérje a kezed, vedd egy kicsit lazábban az egészet (tudom könnyű azt mondani).

Azt meg kötve hiszem, hogy utánad még egy másik csajt is elvinne egy körre, elég abszurdan hangzik.

2021. nov. 6. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Egy férfi ha nem hív el egy nőt találkozni ha nem akar tőle semmit. Szerintem ez minden jellegű kapcsolatra igaz, nem csak szerelmire.

Ha nem akar veled barátkozni/haverkodni nem hív el.

Ha nem akar tőled semmit, nem hív el.

Igen, lehet találkozik mással is. És? 1x találkoztatok, nem fogadtatok hűséget, ez nem kapcsolat, mégcsak nem is komoly ismerkedés.

Szerintem ez ilyenkor belefér, bár nem kell a másik orrára kötni.

2021. nov. 6. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlagyalod.

Nyilván ha nem tetszenél neki és nem érdekelnéd, fel sem vetette volna a találkozó ötletét. Szóval nyugodj le, kérlek, ne görcsölj, nincs itt gond!

2021. nov. 6. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Hat rendben, csak nem akartam ugy talalkozni semmikepp,hogy csak en akarom, es o nem...

Remelem,vegul azert majd jol sikerul...

2021. nov. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!