Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randi végén úgy válunk el, hogy a partnerem azt mondta, hogy jól érezte magát, akkor valószínűleg lesz folytatás, vagy ez csak illendőség?
Nem vagyok túl rutinos a randizásban. :D
Eddig inkább a találkozók után, hazaérve chaten beszéltük meg az előző néhány partnerrel, hogy ki-hogy érezte magát, lesz-e követlező találkozó.
Beszélettünk a találkozón érintőlegesen az ismerkedésről (internetes felületen ismerkedtünk meg mi is) és szóba jött a ghostingolás is, hogy ez mennyire egyszerű és jellemző megoldás, ha nem fogott meg személyesen a másik.
Ha elköszönéskor azt mondta az illető, hogy ő egyébként jól érezte magát, de következő találkozóról nem volt szó, akkor az előzményekből kiindulva valószínűleg szeretne még találkozni szerintetek? Azóta még nem beszéltünk, chaten nem volt olyan beszédes, de a találkozón eléggé. 5-6 órát elvoltunk egyébként.
Mit gondoltok?
Nem változott meg chaten, akkor ezek szerint rosszul fogalmaztam.
Úgy értettem, hogy írásban nem volt olyan bőbeszédű, kb 2 hétig beszéltünk a találkozó előtt, de ő nem az a tipikusan az egész nap pötyögős típus.
Én kezdeményező is voltam a találkozó előtt is. Én javasoltam, hogy a társkeresőről térjünk át személyesebb platformra, illetve én is utaltam arra többször, hogy várom a találkozót.
A randin gördülékeny volt a kommunikáció szerencsére, sokkal beszédesebb volt, mint írásban.
Szerintem kellőképpen kimutattam a randi előtt meg alatt is, hogy érdeklődő vagyok és szimpatikus nekem, meg ugye én is mondtam, hogy jól éreztem magam.
Igazából ő az első, aki az internetes pályafutásom alatt tetszett személyesen is, így picit izgulok. :D
Hát, én ilyenkor fel szoktam vetni a következő találkozó lehetőségét, ha tényleg úgy érzem, lehetne több.
Viszont, ha netes/társkeresős dolog, valószínűleg több emberrel randizik és más is versenyben lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!