Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segít nekem ezen a lányon kiigazodni? (én nem értem)
"If you're ready for me boy
You'd better push the button and let me know
Before I get the wrong idea and go
You're gonna miss the freak that I control…"
Én elhívnám, de ha ő ennyire másokat akar rám tukmálni, akkor miért akarna ő velem randizni?
Nekem ha tetszik egy lány, akkor biztos nem fogom azt mondani neki, h nyomuljon rá az XY fiúra.
legkozelebb ilyet mond, valami frappans szoveggel vagj vissza, aminek a lenyege az legyen, hogy inkabb ot hivnad el randizni
igy legalabb kiderul, hogy o is teged akar es vegre leptek 1rol 2re, vagy kiderul hogy azert ajanlgat masokat hogy meg veletlenul se ot hivd el, mert lehet hogy kedvel, de nem akar toled semmit
egy randira invitalassal kiugraszthatod a nyulat a bokorbol
"igy legalabb kiderul, hogy o is teged akar es vegre leptek 1rol 2re,"
Igaza van a kilences valaszolonak, csak azzal egeszitenem ki, hogy elsore tutira el fogja terelni a temat, elvicceli, visszaszol valami gyenge kotozkodest, nem ad egyenes valaszt, vagy valami mas modszerrel probalja szaboltalni a randit.
Oka: o is izgul, be van fosva es csinalhat butasagokat, aminek NINCS ERTELME. A nok is emberek es nem hideg feju strategak, akiknek minden tettuk egy nagyobb terv resze. :)
Masik oka: a felepitett pajzsat (mert ez egy pajzs, amivel vedi a kis sajgo szivet, mert azt hiszi nem kell neked) nem fogja egyik pillanatrol a masikra eldobni. Egy kicsit fuzd, mert az ilyen lanyok nem ugranak az elso szora, ovatosak. Ereztesd vele, hogy komoly a szandekod, nem pedig csak egy otlet volt, amit az elso nemleges valaszra azonnal eldobsz.
Az telefonos otlet szerintem nem rossz, csak ne a fenykepezos modszerrel csinald, hanem inkabb a facebook adatlapjaval. Sokan nem szeretik, ha random lefotozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!