Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki vagy sem? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy sem? Nem tudok kiigazodni rajta. Többi lent.

Figyelt kérdés

Az egyetemen levelező szakra járok. Van egy fiú aki másik szakra jár,de néha van közös órám vele. Eddig nem figyeltem fel rá,de feltűnt,hogy sokszor mögém ült vagy nézett. Egy olyan alkalom volt amikor segített egy zh-nál és utána beszélgettünk pár szót,hogy hogy sikerült,de ennyi. Volt olyan amikor oda akart jönni hozzám beszélgetni,de lehetett rajta látni,hogy nem tudja hogy oda jojjon vagy sem,de végul beszelgettunk akkor is.(persze akkor is csak a vizsgakrol) Egyszer “véletlen” mellém ült,(kb 1 honapja) mert késve érkezett az órára és azóta amióta van közös óránk ugyan arra a helyre ül ahová én szoktam.

Amikor megerkezek akkor mar nez es varja hogy mikor koszonhet nekem. Vagy ha en vagyok bent hamarabb es nem koszonok neki akkor is mar koszon nekem. Es mostanaban elkezdett erdeklodni felolem. Hova valosi vagyok? Hany tesom van? Mit tanultam kozepsuliba? Hogyhogy abba a varosba koltoztem ahova az egyetemre jarok? Rokonok miatt valasztottam e azt a telepulest? Stb..

Bevallom en nem kerdeztem vissza nagyon felole az elejen,de aztan egyik reggel en is kerdezgettem csak kozbe vagott egy masik tarsunk igy abba maradt a beszelgetes. Meg is jegyezte utana,hogy vegre magamtol beszelek erre kozbe szolnak…

Ha kellett toll akkor olyan gyorsan kereste hogy tudjon nekem adni,mikozben mas fiu is akart volna nekem adni. Vagy ha a papirt el kellett venni a tanartol,hogy hatra adjak nekem az elottem ulo srac akkor kikapta majdnem a tanar kezebol,hogy o fogja oda adni nekem azt a lapot. Tehat tok furcsa.

Minden ok nelkul szol nekem oran es azt mondja utana,hogy semmi. Vagy integet nekem ora kozben mikozben ott ul mellettem. Vagy ram szol,hogy figyeljek oran.

Most ra kellett irnom egy feladat miatt. Most eloszor beszelgettunk messengeren,de abba is maradt meg aznap amikor rairtam. Tehat ott meg nem kezdemenyezett semmit. Most az utolso oramnal nem tudtam miatta kimenni az ajton ezert elindultam a masik ajto fele. Ott beszelgetett massal de meglatta,hogy elindulok a masik iranyba es egybol utanam szolt,hogy nyugodtan menjek arra mert kienged. Es kiengedett majd szep hetveget kivant.

Van egy egyetemes messenger csopi amibe soha nem irok. Mondtam neki hogy utalom az ilyen csoportokat. Mondta hogy feltunt hogy nem irok soha oda. Kerdeztem hogy te ennyire nyomozol utanam? Azt mondta hogy szerinte ez masnak is feltunt hogy nem irok a csoportba.(Abba a csoportba rengetegen vagyunk es senki nem tudja hogy ki vagy, csak ez a srac ismer engem tehat senkinek nem tunt fel hogy irok e vagy sem)

Kerdeztem mas embert hogy o mit gondol. Valaki azt mondta,hogy lehet hogy szimpi vagyok neki es baratkozik. Valaki azt mondta hogy elegge nyomulni kezdett ram.

Nem tudok rajonni,hogy most mit akarhat. Mar csak 1 kozos orank lesz 1 honap mulva es utana nyari szunet.. A kovi szemeszterben mar csak egy kozos orank lesz. Tehat meg kevesebbet fogunk talalkozni.

Szoval ki,mit gondol? Fog lepni a srac? Vagy egyaltalan akar tolem valamit?

2022. ápr. 11. 19:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Most ebben a szemeszterben keves kozos orank volt. Ez korulbelul hogy mellem ult ez 2 hete tortent. Tehat meg friss az egesz
2022. ápr. 11. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Beszelgetes. (Ez a szo lemaradt)
2022. ápr. 11. 19:02
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
64%

Szerintem:

A, antiszoc

B, tapasztalatlan

C, autista

És persze ezek szabad arànyú keveréke.

2022. ápr. 11. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a vicces valaszt,de normalis,komoly valaszokat szeretnek.
2022. ápr. 11. 19:44
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
0%
That's lenni komoly valasz.
2022. ápr. 11. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem tetszel neki. De nem mer egyértelműen lépni feléd, csak jeleket küldözget.

Kérdés, hogy mennyire érdekel/tetszik. Ha kell neked, vagy látnál benne fantáziát, akkor fűzd tovább a beszélgetést, és érdeklődj felőle, mert szerintem igénye tuti lenne rá :D

2022. ápr. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!