Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodni rajta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni rajta. Megjátsza magát?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy vannak bizalmi problémáim, tehát lehet túlgondolom.

A lány akivel alakulóban van, a munkahelyen ismertem meg. Mindenki szerint egy tünemény. Tényleg mosolygós, az az igazi imádnivaló nő, akit ha akarnál se tudnál megbántani, tényleg ki se tudom fejezni szavakban mennyire könnyen belé tud szeretni egy férfi. Legalábbis akinek az ilyen nők jönnek be.

Nagyon barátságos, nagy az igazság érzete, nagyon megbízható. Őszintén lehet vele beszélgetni, nagyon pozitívan látja az életet, és olyan gondolatokat, "bölcsességeket" mond néha, hogy leesik az állam. Talpraesett, mindenféle szempontból egy életre való nő, akinek nem fontosak a felszínes dolgok.

Na de, és itt jön a de. Minél többet beszélgetünk, azt veszem észre, hogy nagyon szeret pletykálni. Vagyis más embereket kibeszélni, főleg a munkahelyről. Vagy ez alap női jellemvonás? Nem pletykál mondjuk mindenkivel, csak velem, mert nagyon közel állunk egymáshoz és mindig úgy jön ilyenkor oda hozzám, hogy "valakinek muszáj elmondanom". Kicsit makacsnak is tűnik mert el szokta mesélni, hogy a szüleivel vagy a barátaival min kapott össze, és én sokszor értek egyet velük, és nem vele. Apróságok csak, de félek hogy lehet akkor velem is sokat veszekedne? Amúgy nem egy balhézós típus, csak ezek úgy kicsit elveszik a kedvem. Mintha kicsit rontana abból a képből amit felépítettem róla.

Vagy ennyi "rossz" emberi tulajdonság még belefér? Vagy szerintetek kétszínű? Megférnek egyáltalán ezek a tulajdonságok egymás mellett? Vagy csak én félek nagyon a csalódástól...

2022. aug. 28. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, kb minden ember ezt csinálja, pláne a munkahelyen. Mindenki az őt körülvevő emberekről pofázik állandóan, ennek semmi jelentősége.
2022. aug. 28. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ez azért így nem igaz...
2022. aug. 28. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, azt írod róla hogy kedves tünemény , de kedves tünemény nem lehet az aki másokat kibeszél.
2022. aug. 28. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Ha ezt nézzük, szerintem engem pont emiatt kedvelnek sokan, mert nem pletykálkodom, nem alaloskodom.

Nekem eleve nem szimpatikusak az ilyen emberek.

2022. aug. 28. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak megjátszás. Aki mindenkit kidumál az csöppet sem nevezhető tüneménynek,csak annak mutatja magát.Mert a pletykálás egy dolog,de ebből látni mennyi gyűlölet,megvetés van részéről a azok felé akikről dumál.

Én pl nem pletykálok odabent mert egyszerűen nem érdekelnek mások,hidegen hagy pl hogy Jóskapista csalja az asszonyt,mert az ő dolguk,nem ítélem el mert nem érdekel.

2022. aug. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!