Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok kiigazodni a férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni a férfin?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat. Elég hirtelen ember, van, hogy bevágja a hisztit aprósagokon, és akkor beszélhetsz hozzá arról, hogy te hogyan éled meg a helyzetet, nem érdekli. Elvonul magának, majd legközelebb úgy tesz, mintha mi se történt volna. Nem igazán tudom eldönteni, hogy ez tipik pasi hiszti ahogy lezajlik, vagy csak arra vagyok jó neki, hogy kizökkentsem a szürke hétköznapokból és egyértelmű, hogy semmibe se vesz?

Barátok előtt szerencsére minden rendben, ez a megalázó modor csak négyszemközt jön rá, de akkor is rosszul esik.

2022. aug. 3. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Ez a csenddel büntetés ez bántalmazás.
2022. aug. 3. 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ilyen vagyok. Ennek egy oka van, nem mindegy hogyan adja elő a problémait, amit nekem céloz. Ha emelt hangszínnel, támadóan, kioktatóan, sértegetve, akkor kész otthagyom.

35F

2022. aug. 3. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!