Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétgyermekes apukàval randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyermekes apukàval randizni?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, akit nagyon különlegesnek gondolok. Nagyon hamar belehabarodtam, de szerintem ő is belém. Ő olyan más. Nagyon nagyon egy húron pendülünk. Az egyetlen dolog, amihez nem tudom, hogy fogokk viszonyulni, hogy van két kisgyereke. Felesben vigyáznak rájuk az exfelesegevel szóval elég sokat vannak nála. Sosem ismerkedtem még gyerekes pasival. Hogy lehet ezt kezelni?
2022. nov. 24. 09:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

16: "Miért lenne más ha mindkettőnek vannak gyerekei? Úgy csak meg bonyolultabb…"

Hogy ne csak az egyik fél részéről igényeljen hatalmas kompromisszumot, alkalmazkodást és lemondást.

2022. nov. 25. 04:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!