Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kétgyermekes, férjezett családanyát hogyan lenne érdemes megkörnyékezni, hogy sikerrel járjak?
*Én 26 vagyok. Csak szexre kéne a nő.
Hagyd békén. De szerintem már többszőr is elhajtott téged.
Elé állsz, elmondod, hogy számodra nagyon vonzó és szeretnél pusztán testiségen alapuló kapcsolatot folytatni vele.
Nos, miután a férje ütésétől felébredtél keresel egy nem férjezett nőt.
ez nagyon jó kérdés. Sok esetbevoltam én is így, csak nem mertem lépni...
Elöszőr is tudni kellene, hogy ki neked a csaj.
Ismerősöd, vagy ki ?
Milyen gyakran találkozol vele ?
Beszéltél már egyáltalán vele ?
Tegezed ?
Adtál neki valamilyen jelet hogy tetszik neked ?
Ő adott valami jelet ?
a másik szempont, hoyg te hogy nézel ki...
Magas vagy ?
hát, szerintem nincs esélyed. Az nagyon nagy hátrány,hogy még nem is tegeződtök, hisz nincs még 15 év se köztetek, és ahogy írtad fiatalos a nő...
és ami a legnagyobb hátrány a magasságod. Sajnos alacsony vagy. Legtöbb nőnek magas kell. Ezt sajnos tudom, hiszen én is pont 170 cm vagyok és a nők legnagyobb része nem veszi férfi számba az alacsonyakat. Csak szórakoznak az ilyenekkel, flörtőlgetnek velük, de kb ennyi, ahogy közeledne a férfi a nő lepattintja...Ez velem megtörtént.
Nem tudom milyen ez a nő, milyen a házassága...ha rossz akkor is minimálsi esélyt adok, hogy megfekteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!