Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kétgyermekes, férjezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kétgyermekes, férjezett családanyát hogyan lenne érdemes megkörnyékezni, hogy sikerrel járjak?

Figyelt kérdés
38 év körüli a nő, de 10 évet simán letagadhatna. Van egy 18-19 éves és egy 8 év körüli lánya. Én 26 vagyok. Csak szexre kéne a nő. Az érdekelne, hogy az ilyen nőket mivel lehet elcsábítani. Kérlek titeket normális tanácsokkal segítsetek.
2014. okt. 26. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nemhogy a lányára hajtanál rá.....
2014. okt. 26. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha rossz a házassága és te kb. jól nézel ki, akkor elég ha ránézel, egyéb esetben viszont cseszheted.
2014. okt. 26. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

*Én 26 vagyok. Csak szexre kéne a nő.

Hagyd békén. De szerintem már többszőr is elhajtott téged.

2014. okt. 26. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Elé állsz, elmondod, hogy számodra nagyon vonzó és szeretnél pusztán testiségen alapuló kapcsolatot folytatni vele.

Nos, miután a férje ütésétől felébredtél keresel egy nem férjezett nőt.

2014. okt. 26. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó kérdés. Sok esetbevoltam én is így, csak nem mertem lépni...

Elöszőr is tudni kellene, hogy ki neked a csaj.

Ismerősöd, vagy ki ?

Milyen gyakran találkozol vele ?

Beszéltél már egyáltalán vele ?

Tegezed ?

Adtál neki valamilyen jelet hogy tetszik neked ?

Ő adott valami jelet ?

a másik szempont, hoyg te hogy nézel ki...

Magas vagy ?

2014. okt. 26. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak egy ismerősöm, hetente többször találkozom vele, természetesen beszéltem már vele, de nem vagyunk tegező viszonyban. Mikor beszélgetünk próbálok mindig mosolyogni rá, ez rá is igaz. Én átlagos vagyok, mindig elegánsnak lát, mert csak munkaidőben találkozom vele (nem munkatársam). 170 cm vagyok.
2014. okt. 26. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:

hát, szerintem nincs esélyed. Az nagyon nagy hátrány,hogy még nem is tegeződtök, hisz nincs még 15 év se köztetek, és ahogy írtad fiatalos a nő...

és ami a legnagyobb hátrány a magasságod. Sajnos alacsony vagy. Legtöbb nőnek magas kell. Ezt sajnos tudom, hiszen én is pont 170 cm vagyok és a nők legnagyobb része nem veszi férfi számba az alacsonyakat. Csak szórakoznak az ilyenekkel, flörtőlgetnek velük, de kb ennyi, ahogy közeledne a férfi a nő lepattintja...Ez velem megtörtént.

Nem tudom milyen ez a nő, milyen a házassága...ha rossz akkor is minimálsi esélyt adok, hogy megfekteted.

2014. okt. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!