Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még hajtanom rá? (20f)
Korábbról ismerjük egymást, de csak neten beszélünk 2 hónapja, viszont minden nap. De sajnos nincs itthon, de hívtam már 2x amikor itthon volt, egyszer már megbeszéltük, viszont valami születésnap közbejött neki. Ő is hívott még az elején 2 hónapja, de egyik sem randi féle lett volna, és nem értem rá. Attól függetlenül érdeklem és tetszem is neki (szavai alapján) de tegnap mégis arrogánsan azt írta hogy nyugodtan tud élni nélkülem, nem kell neki írnom stb. Pedig én egyszer sem bántottam meg. Akkor írtam neki hogy ez egy kicsit sok volt, elnézést kért és megegyeztünk hogy ezt mára hagyjuk, azóta nem írt... élőben teljesen kedves lánynak tűnt, nem olyannak aki átverne valaha is...
szerintetek érdemes folytatnom? Sajnos már eléggé beléltem magam
(Bocs hogy hosszú és olyan mint egy 13éves írása...)
Aztmondta nem érzi túl jól magát... de most a hétvégén akartam menni hozzá, mert hívott többször, de most vizsgára tanul és a barátnőjét támogatja lelkileg, mert meghalt a valakije... és szerinte ezek nem kifogások...( a korábbiakkal együtt)
És hogy kérdezzek rá? Elég snassz lenne chaten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!