Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétgyermekes apukàval randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyermekes apukàval randizni?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, akit nagyon különlegesnek gondolok. Nagyon hamar belehabarodtam, de szerintem ő is belém. Ő olyan más. Nagyon nagyon egy húron pendülünk. Az egyetlen dolog, amihez nem tudom, hogy fogokk viszonyulni, hogy van két kisgyereke. Felesben vigyáznak rájuk az exfelesegevel szóval elég sokat vannak nála. Sosem ismerkedtem még gyerekes pasival. Hogy lehet ezt kezelni?
2022. nov. 24. 09:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ezt úgy lehet kezelni hogy lelépsz. Alig kész kettesben szabadidőtök, rengeteg pénzt elviszlek a gyerekek és 98% hogy a velük való rengeteg házimunka rád marad.

Most még rózsaszín szemüvegen át nézed a pasit, de borzasztó rosszul fogsz járni vele

2022. nov. 24. 10:45
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

10: A kérdésben randiról van szó.

(Én nem szeretnék odamenni és együtt lakni sem. Házasságok is vannak együttlakás nélkül, de nem kell házasságig fűzni a kapcsolatot.)

2022. nov. 24. 10:48
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi erővel akkor az összes elvált gyerekes ember lehúzhatná a rolót és megdogolhetne egyedül…

Ehhez képest rengetegen ujraházasodnak és nagyon sok embernek van féltestvére

2022. nov. 24. 10:55
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Én ilyen apuka voltam, két tini gyerekkel, heti váltásban. Az új feleségemnek is volt egy gyereke, igaz ő már 18 feletti. Mozaikcsalád lettünk más, mint a "rendes" család. Gyermektelenként nem kéne ebbe belevágnod, sokan sérülhetnek abban, ha nem tudsz felnőni a szerephez. A férfinak is lehetne több esze és nem gyermektelen nőkkel kéne ismerkednie. Én eleve olyan nőt kerestem, akinek gyereke is volt, azóta már feleségül is vettem.
2022. nov. 24. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

Felnőni a szerephez? Pont hogy nem alacsonyítom le magam hozzá.

Ha mindkét félnek vannak gyerekei az más. De gyerektelenként gyerekessel kezdeni a lehető legnagyobb hiba

2022. nov. 24. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

Miért lenne más ha mindkettőnek vannak gyerekei? Úgy csak meg bonyolultabb…

Nem értem mi van itt a fejekben

2022. nov. 24. 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Én biztos kerülném.
2022. nov. 24. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2022. nov. 24. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
En is azt mondom probald meg. Nalunk is valtott felugyelet van, de ennek oka volt hogy gyerektartast nem akart fizetni, plusz a kontroll mert kulonbozo az ertekrendunk. Nem költi rajuk ugy a penzt, nehogy azt hidd, hasznalt ruha, uncsiredok kinott goncei stb, pedig 1 millat keres. Semmilyen programba, randiba nem akadalyozza, egyszeruen leteszi oket anyoshoz es tesojahoz akikkel ossze van nove. Hozzam nemhozza, mert nem akarja hogy jobban kotodjon a gyerek hozzam mint hozza. Szerintem az uj kapcsolataba mar fog hazimunkat csinalni, meg most mar a gyerekkel is kenytelen torodni, tulkeppen ez is oka volt a valasnak hogy le se szarta oket es egy kiskanalat nem tett odebb. Amugy meg azt hazudta mindenkinek hogy o csinalt itthon mindent. En egy szot nem fogok szolni az uj nonek, orulok hogy van otthon egy no, legalabb elotte szinlelnie kell hogy normalis.
2022. nov. 24. 19:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

16: "Miért lenne más ha mindkettőnek vannak gyerekei? Úgy csak meg bonyolultabb…"

Részben igazad van, részben nem.

Egyrészt valóban még több embernek kell összhangba kerülnie.

Másrészt viszont egy gyereket nevelő ember sokkal inkább megérti a másikat. Itt valóban nehéz kérdés, hogy a kérdező hirtelen belecsöppenve a gyereknevelés örömeibe és gondjaiba, tud-e rugalmasan alkalmazkodni az új életmódhoz.

Nekünk legalább ott van a 9 hónap babavárás időszaka, aztán a szülés, a kisbabakor stb. stb. Mindezek nélkül hirtelen belecsöppenni egy óvodás, egy kiskamasz vagy pláne kamasz életébe, bizony nem egyszerű.

2022. nov. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!